Pevačica Nikol Šercinger postala je popularna kao frontmen ženske grupe "Pussycat Dolls". Iako su njeni uspesi nemerljivi jer se ostvarila i kao plesačica, ona je čak i autor pesama, a ono što je publici najzanimljivije je i dalje njen ljubavni život.

Nikol je nedavno uslikana sa svojim partnerom, bivšim igračem ragbija Tomom Evansom, u Zapadnom Holivudu prilikom posete jednom restoranu. 42-godišnja pevačica gde god da se pojavi pleni svojim izgledom na kome bi joj pozavidele i puno mlađe koleginice. I ovoga puta svi pogledi su bili upereni u nju, a ono što je privuklo najviše pažnje je stajling koji je Nikol ponela za tu priliku.

Nikole Šercinger
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na sebi je imala tirkizni komplet cvetnog dezena. Iako su top majica i pantalone od svilenog materijala laskale njenoj figuri, mnogi su se složili da ovo pevačicino izdanje i nije baš najsjajnije.

"Šta je ovo obukla?", "Ova kombinacija je totalno aut", "Prezgodna je ali je ovo totalni promašaj", samo su neki od komentara na račun zgodne Nikol.

Uz ovu kombinaciju je ponela zlatne salonke i uz diskretan zlatni nakit, i naravno nezaobilaznu masku za lice. Ono oko čega su se svu složili to je da pevačica blista pored svog izabranika. 

Šuškalo se i kako se par verio, kao i to da čekaju dete, ali čini se kako samo uživaju u svojoj ljubavi. Žive zajedno, putuju svetom, vežbaju, a zatim se na egzotičnim putovanjima hvale isklesanih telima.