Slavni američki glumac Bred Pit (57) je uslikan s novim imidžem! Naime, dok je izlazio iz jedne poslovne zgrade u Los Anđelesu, uhvatili su ga paparaci, a tomm prilikom se videlo da je promenio frizuru.

Popularni glumac je 6 sati proveo u jednoj zgradi, a zatim je uslikan na parkingu sa interesantnom frizurom, koja je samo damama zapala za oko.

Bred Pit je ovom prilikom nosio crnu majicu, iscepane farmerke i jaknu u boji slonove kosti, a kosu je vezao u niski repić. Bred je i ranije imao dugu kosu, ali primetili smo da dugo nije imao ovakvu frizuru. Ono što se da primetiti je to da glumac izgleda veoma dobro, a fanovi kažu "da ne stari i da nema sede", kao i da će "i sa 80 godina biti sladak i da je takav ceo život".

Bred je u rukama nosio svetlo, a nije poznato za šta mu je trebalo osvetljenje i da li je na toj lokaciji možda snimao nešto.

"Presladak", "Najveći šmeker ikada", "Kakav čovek", "Pa on ne stari", samo su neki od komentara obožavateljki koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.