Koliko je Kanje Vest digao svetske medije na noge, dokaz su sve one vesti koje čitate proteklih nekoliko dana, a tiču se braka Kanjea Vesta i Kim Kardašijan.

Na političkom mitingu koji je Kanje održao u Južnoj Kaliforniji prošle nedelje, govorio je negativno o svojoj supruzi, ali i Kris Džener, zbog čega su reakcije javnosti bile podeljene.

Dok su jedni smatrali da je reper odlučio da predstavi, ne tako lepe detalje iz braka, drugi su ove poteze prepisivali bipolarnom poremećaju od kojeg Kanje pati.

Podsetićemo vas da je reper putem Tvitera tvrdio da je Kim želela da ga zatvori u ludnicu samo zato što se jedan dan rasplakao, a sada je njegova supruga odlučila da se sastane sa njim.

Nakon što je nekoliko dana pokušavala da dopre do Kanjea kako bi mu pružila potrebnu medicinsku pomoć, Kim je odletela u Vajoming, a strani paparaci bili su tu da zabeleže prve fotografije.

Naravno, ne tako srećne.

Kim i Kanje uhvaćeni su u automobilu, a kako prenose svetski mediji, vidno je bilo da se raspravljaju. Nakon razgovora u automobilu, Kim je prolila suze, dok je Kanje bio prilično nervozan.

Fotografije možete pogledati OVDE.

Poslednja Kanjeova objava bila je takođe posvećena Kim.

„Želim da se izvinim svojoj supruzi Kim što sam javno izneo nešto što je privatna stvar. Nisam je štitio kako je ona mene štitila. Kim, želim da ti kažem da znam da sam te povredio. Molim te, oprosti mi. Hvala što si uvek tu za mene", objavio je reper.