Na svetskoj sceni zavladao je očigledno pravi "bejbi bum". Listi poznatih koji će se ostvariti u ulozi roditelja, pridružila se i pevačica i kantautorka, Eli Goulding, koja sa svojim suprugom, trgovcem umetnina, Kasparom Džoplinom, čeka svoje prvo dete.
Tajnu o trudnoći skrivala je 8 meseci, a sada je to konačno objavila u intervjuu za magazin "Vogue".

Vlasnica brojnih hitova kao što su "Love me like you do", "Burn", "Outside", "I need your love", kao i mnogi drugi, podelila je sa publikom da trudnoća nije bila planirana, ali da je pravi blagoslov.

- To nije bio plan. Činilo se da pomisao na trudnoću ne bi mogla biti stvarnost - rekla je Eli pokazujući svoj stomak u 8. mesecu trudnoće. 

Pevačica je otkrila za "Vogue" da je zatrudnela na romantičnom putovanju na koje je sa suprugom otišla povodom godišnjice braka.

- Snimali smo jednu emisiju. Bila sam trudna i nisam imala pojma. To je bilo, otprilike, u vreme kada smo Kaspar i ja nakratko bili na putovanju povodom godišnjice - rekla je pevačica.

Kako kaže, trudi se da vodi zdrav život i dalje, ali često ima napade gladi, a "Mekdonalds" joj je jedno od omiljenih izbora. Ipak, i dalje se trudi da živi aktivnim životom, a tajnu su ljubomorno čuvali od avgusta prošle godine kada su i saznali srećne vesti.

- Sada kada imam takve promene rapsoloženja, i nakon umora i svakakvih prohteva, imam posebnu vrstu poštovanja prema svim ženama koje imaju decu, rekla je eli na kraju intervjua.

Podsetimo, Eli se za Kaspara udala 29. avgusta 2019. godine, a tada su mladenci zamolili sve goste da ne kupuju poklone, već da novac namenjen za to doniraju svim humanitarnim organizacijama koje oni podržavaju.