Dženis Dikinson nekad je bila slavni supermodel i seks-simbol za kojim su muškarci širom sveta uzdisali, a mnoge žene su želele da izgledaju poput nje. 

Manekenka je uništila svoju prirodnu lepotu brojnim zahvatima, a poslednjih godina retko pojavljuje u javnosti.

Jednom prilikom snimljena je tokom šetnje sa svojim mužem Robertom Gernerom (72) i njihova dva psa po parku u Los Anđelesu. Dženis je pokušavala da sakrije svoje lice unakaženo operacijama pod šeširom i sunčanim naočarima, ali nije baš bila uspešna u tome.

Dženis Dikinson nekada
Shutterstock 

Povremeno objavljuje svoje fotografije na Instagramu, a poslednja iz mlađih dana. U julu prošle godine podelila je fotografiju svog lica izbliza koje je izgledalo potpuno drugačije od paparaco fotki. Zbog toga je mnoge podstakla na razmišljanja je li uspela popraviti štetu na licu novim zahvatima.

Inače, Dženis je bila najplaćeniji model 70-ih godina, ali nakon toga je uništila svoje lice zbog opsjdnutosti plastičnim operacijama. Od 2016. u braku je s Robertom Gernerom, psihijatrom koji je izgubio dozvolu za rad kada je započeo vezu s pacijentkinjom.

Njoj je to četvrti brak, a Gernera je upoznala na slepom sastanku 2012. Upoznao ih je njegov sin i verili su se nakon samo tri meseca veze.

Dženis je nekada bila prelepa žena
Shutterstock 

Uz Dženis se veže i skandal u koji je uključen slavni glumac Silvester Stalone (74). Stalone je početkom 90-ih već bio u vezi sa sadašnjom suprugom Dženifer Flevin (52), a onda joj je pismom "saopštio" da raskida s njom zbog Dženis.

Dženis Dikinson ne liči na sebe
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je 1994. rodila ćerku Savanu (26), a Silvester je verovao da je ona njegova ćerka, pa je tako dobila njegovo prezime nakon rođenja.

Manekenka je lice uništila opaeracijama
Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Glumac i Dženis bili su vereni šest mjseci, a nekoliko nedelja nakon što se manekenka porodila, razišli su se, jer je DNK test pokazao da Stalone nije Savanin otac. Nakon toga, Dženis je iznenadila javnost kada je u autobiografiji "No Lifeguard On Duty" iz 2002. otkrila da je spavala s tri muškarca u razmaku od samo nekoliko dana.

Ispalo je da je otac njene ćerke filmski producent Majkl Birnbaum. Dženis ima i sina Nejtana Fildsa (33) iz braka s televizijskim producentom Sajmonomm Fildsom.

Instagram Pogledajte koliko se čuvena manekenka promenila


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!