Najnovija antologijska serija ‘Crime Scene’ osvrće se na pojedinačni slučaj u svakoj novoj sezoni, a prva je izašla pod nazivom ‘Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel.’

NEOBJAŠNJIVA PRIČA O NESTANKU U JEZIVOM CECIL HOTELU

Ova sezona bavi se slučajem Elise Lem koja je 2013. godine iznenada nestala na putovanju u Los Anđeles. Potpuno neobjašnjivo, bez ikakvog traga za sobom. Međutim, slučaj njenog nestanka grana se u široku istoriju celog jezivog Cecil Hotela, hotela s burnom prošlošću u kojem se na nedeljnom nivou događaju ubistva, samoubistva i nasilje.

Tako se sve vreme prepliće priča mlade Elise, čija je poslednja pojava na kameri naježila i zbunila svet.

Cecil hotel
Youtube 

Kroz seriju upoznajemo policajce i detektive koji su radili na slučaju, goste koji su istovremeno odsedali u Cecilu kad i nestala Elisa, novinare koji su pratili slučaj i ljudi koji su živeli u blizini hotela.

Serija kombinuje pregršt arhivskih snimaka koje su dostupni jer se slučaj desio pre samo osam godina kao i svedočanstva onih koji su hteli da stanu ispred kamera. Takođe, u priču nas uvodi interpretacija Elisinih objava na Tumblru kojih je bilo mnogo i koji je studentkinja tretirala kao svoj mali dnevnik. Iznenađujuća otkrića i obrti, ali i celi Cecil Hotel sam po sebi dovoljno su jezivi da ih sigurno nećete gledati sami!