Holivudski reditelj Zek Snajder (54) objavio je dve fotografije novog izgleda Džokera, čiji će lik glumiti oskarovac Džerad Leto (49). Džerad Leto Džokera je već igrao u filmu 'Suicide Squad' (Odred otpisanih) Davida Ayera, međutim razlike su sada dosta primetne.

Novi Džoker, čini se, neće imati ni istu frizure niti prepoznatljivu zelenu zalizanu kose, a izostale su i tetovaže po licu, koje većini obožavatelja ionako nisu najbolje legle. Prema objavljenim fotkama Džoker će imati dugu masnu kosu, prepoznatljivo belo lice i šminku oko usta i očiju, ali i gumene rukavice i belu haljinu koja je svakako novitet.

Poznati reditelj Zek Snajder trebao je da režira i film 'Justice League' (Liga pravde) iz 2017.godine, međutim zbog nesluglasica sa medijskom kućom Warner Bros i porodične situacije tada se povukao i sve se izjalovilo, a HBO mu je nešto kasnije ponudio novu priliku.

Fanovi stripa i superheroja su presrećni što je reditelju Snajderu HBO Max dao priliku da napravi svoju verziju tog filma koja će svetlost dana ugledati 18. marta. Zbog pandemije korona virusa publika će film moći da gleda na streaming platformi od prvog dana distribucije.

U nastavku možete videti kako je Džerad izgledao kao Džoker u filmu 'Suicide Squad':

dzerad leto novi dzoker film
Youtube 

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas