Prošlo je više od tri meseca kako je Stefan Đurić Rasta, jedan od najpopularnijih repera kako na domaćoj, ali i na regionalnoj sceni uhapšen zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci.

Na društvenoj mreži TikTok oglasio se Dejan Ketić, nekadašnji učesnik programa "Ja imam talenat" i podelio svoje iskustvo i gest koji je Rasta napravio kako bi mu pomogao.

Naime, mladi takmičar se u programu predstavio autobiografskom pesmom koja opisuje njegov život i pola njegovog života, gde je menjao hraniteljske porodice, nakon što su ga njegovi biološki roditelji napustili.

Vidno dirnut i potrešen reper, koji je u tom trenutku bio i žiri u pomenutom takmičenju, rekao mu je sledeće:

Svake večeri Rasta sluša radio...
Screenshot/Instagram Svake večeri Rasta sluša radio...

- Ja bih stvarno svašta imao da ti kažem, nemoj pogrešno da me shvatiš, sada ne mogu. Od mene imaš najveće "da" - rekao mu je reper kada mu je dao svoj glas za prolaz u dalje takmičenje, a sada je mladi tiktoker ripostovao ovaj video i napisao šta se desilo nakon toga i koliko je za njega Rasta veliki.

- Rasta me posle nastupa izveo na večeru, blejali smo, kupio mi garderobu. Hvala ti Rasta - poručio je mladi pevač, te na kraju dodao dobro poznati hešteg #FreeRasta. Video možete pogledati OVDE.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas