Džesika Alba je prava srećna mama, koja sa 43 godina ima troje dece, a njena najstarija ćerka Onor je već odrasla devojka.

Onor je sa 16 godina par centimetara viša od mame Džesike, dok imaju istu građu tela, boju kose i očiju, pa mnogi kažu da ih ne razlikuju.

Poznata glumica veoma uživa u društvu svoje prve mezimice pa često idu zajedno u šoping, druže se i kažu da su kao najbolje drugarice.

Džesika Alba sa porodicom
instagram/jessicaalba 

Tinejdžerka je potpuno prirodna i opuštena, odana modernom, ali opuštenom stilu, ali jasno je da će, baš kao i sama Džesika, biti žena velike lepote.

Džesika Alba sa ćerkom
instagram/jessicaalba 

Inače, majka i ćerka imaju veoma blizak odnos, a glumica je 2021. priznala da zajedno idu čak i na psihoterapeutske seanse. Holivudska glumica je jednom prilikom priznala i da njene ćerke dugo nisu znale koliko je ona poznata, te da su bile "užasnute" kada su to osvestile.

Džesika Alba sa mužem
instagram/jessicaalba 

Podsetimo, Alba zajedno sa suprugom Kešom Vorenom ima troje dece - ćerke Onor i Heven, kao i sina Hejsa.

Džesika Alba sa mužem
instagram/jessicaalba 

Ona uspešno balansira porodični život i posao, pa je tako vlasnica uspešne firme koja se bavi prodajom dečjih pelena, vlažnih maramica i ostale opreme za bebe. To joj je sporedni posao, s obzirom da oduvek najveću strast gaji prema glumi.

Džesika Alba sa mužem
instagram/jessicaalba