Od samih početaka Džuda Loa pa sve do sada nije bilo liste za najzgodnije i najlepše muškarce na kojoj nije bio, a njegovom šarmu nisu odolele brojne slavne dame. Lo se čak dva puta našao na spisku “50 najlepših ljudi” po izboru magazina “Pipl”.

Džud Lo je blistao na Lidu u svojoj ulozi FBI agenta koji se bori protiv neonacističkih terorista u kriminalističkom trileru „The Order“ Džastina Kurcela. Film je izazvao sedmominutne ovacije na premijeri Venecijanskog filmskog festivala.

Džud Lo se pre prikazivanja filma, fotografisao sa obožavaocima na crvenom tepihu ispred „Palazzo del Cinema“, kako izveštava Variety.

Džud Lo
Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kada su se svetla upalila, Lou, zajedno sa rediteljem Kurcelom i kolegama glumcima Nikolasom Holtom, Tajom Šeridanom i Džurni Smole, uživao je u gromoglasnim aplauzima koji su trajali sedam minuta. Aplauzi bi verovatno trajali i duže da nisu napustili bioskop, mašući još uvek oduševljenoj publici, piše Variety.

„The Order“ je adaptacija knjige „The Silent Brotherhood“ iz 1989. godine, koju su napisali Kevin Flin i Gari Gerhart.

Film prikazuje kako je serija pljački banaka i krađa automobila uplašila zajednice na severozapadu Pacifika tokom 1980-ih. U fokusu je usamljeni agent FBI-ja (Lou) koji veruje da zločini nisu delo finansijski motivisanih kriminalaca, već grupe opasnih domaćih terorista, odnosno bande belih suprematista poznate kao "Red" koju predvodi lik koji tumači Nikolas Holt.

Bred Pit i Džordž Kluni u Veneciji
LiveMedia / ddp USA / Profimedia 

Ono što je, pored filma, oduševilo sve prisutne u Veneciji jeste i glumčev izgled koji je, čini se, s godinama sve bolji i bolji. Pored toga što je umalo bacio u senku Breda Pita i Džordža Klunija koji su takođe oduševili publiku svojim pojavljivanjem, postoji još jedna zanimljivost o poznatom glumcu koja privlači veliku pažnju fanova, sudeći prema Guglu. Reči “Džud Lo visina” česta su pretraga na ovom internet pretraživaču, a tačan odgovor je 178 cm.

Iako mnogi veruju da su za izgled trojice glumačkih legendi zaslužni fileri i botoks, još uvek ništa nije potvrđeno. Ipak, za Breda Pita se navodi da je potražio pomoć estetskih hirurga, kao i da je operisao uši u želji da budu manje.

Izvor: Danas.rs/ Wanted Vanja Pajović