Nakon deset uzbudljivih epizoda, ovog vikenda na Superstar kanalu očekuje nas finale kriminalističke drame „12 reči“. U poslednje dve epizode, koje su na programu u subotu i nedelju od 21 čas, likovi sa obe strane zakona prinuđeni su da biraju između pravde i lojalnosti, a njihovi neočekivani izbori promeniće tok ove uzbudljive priče u kojoj se advokatura i sudstvo prepliću sa organizovanim kriminalom i sajber biznisom.

Pravda ili lojalnost?
Promo Pravda ili lojalnost?

Da li se bliži kraj imperiji mafijaškog bosa Žarka Čečerine ili će „đavolji advokat“ Tomislav Grubor ipak uspeti da svog klijenta spase zatvora? Kome će pripasti milioni u bitkoinima koji leže iza 12 reči poznatih samo Robertu? Da li je uopšte moguće okrenuti leđa kriminalu i krenuti ispočetka? Neočekivani potezi Miloša, Dušana, Nemanje, Sare i Tijane pokazaće nam da likovi koje smo mislili da poznajemo nisu isključivo dobri ili loši, već samo obični ljudi rastrzani između ličnih ambicija i pravih izbora.

Ako je suditi po utiscima publike, ova kriminalistička drama u produkciji Telekoma Srbija i Public filma nadmašila je sva očekivanja i svrstala se u red serija koje po scenariju i produkciji mogu parirati svetskim ostvarenjima ovog žanra. Veliku ulogu u tome imali su Viktor Savić, koji maestralno tumači lik mladog advokata uvučenog u igru krupnog kapitala i Tika Stanić kao njegov iskusni mentor.

Tehnologije su drugačije, ali porivi su isti
Promo Tehnologije su drugačije, ali porivi su isti

Pored njih, doprinos uspehu serije svojim glumačkim umećem dali su i Nikola Pejaković, Ivana Vuković, Filip Đurić, Filip Đuretić, Marija Bergam, Denis Murić, Nebojša Milovanović, Petar Novaković, Slobodan Ninković, Branka Pujić, Davor Golubović i mnogi drugi.
Zahvaljujući svima njima, kompleksni likovi sa obe strane zakona osvojili su srca publike koja sa nestrpljenjem čeka predstojeći vikend na Superstar kanalu kada će u napetom finalu saznati šta pobeđuje kada se sukobe pravda i lojalnost.

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.