Irski glumac Kilijan Marfi jedan je od najpopularnijih i najuspešnijih glumaca trenutno, osvajajući nagradu za nagradom za glavnu ulogu u „Openhajmeru“ i u centru je pažnje, ali je lako pretpostaviti da mu se to baš i ne sviđa, s obzirom na to je njegov privatni život uvek držao podalje od reflektora.

Kilijan (47) je ranije priznao da mrzi slavu i bogatstvo koje donosi njegov posao i sanja o danu kada će dva aspekta njegovog života biti potpuno odvojena.

Kilijan Marfi
RB / INSTAR Images / Profimedia 

Marfi je u braku sa Ivon Mekginis od 2004. godine, a upoznali su se 1996. Imaju dvoje dece, 18-godišnjeg sina Malakija i 17-godišnjeg Arana, koje odgajaju u Irskoj po prilično strogim pravilima, tako da na primer, ako dečaci žele da koriste internet, moraju da ga nađu negde drugde van svog doma.

Kilijan Marfi
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, njihova porodična kuća u Irskoj nema internet ni wifi, a čini se da zvezda „Peaky Blinders” ne voli ni mobilne telefone.

"Otac sam dvoje tinejdžera. I sam sam nekada bio mlad, razumem koliko je mladoj osobi teško u današnjem društvu. Veoma je složeno vreme odrastanja, stvari se menjaju velikom brzinom. Mi smo svi svesni uticaja interneta i onlajn života. Čini mi se da deca kao da žive unutar tih uređaja", rekao je Kilijan jednom za Miror.

Kilijan Marfi
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kilijan je 2015. potrošio 1,5 miliona funti na prelepu kuću na poželjnoj lokaciji u oblasti Monkstaun u južnom Dablinu. To je stara kuća sa šest dvokrevetnih soba, sa dnevnim boravkom sa kaminom. Udaljen je samo pet minuta hoda do mora i u blizini je niza luksuznih sadržaja uključujući jaht klubove, parkove i brojne tražene i cenjene škole.

Bonus video

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka zbog supruge Kurir televizija

Izvor: Dnevnik hr/ Wanted V.P.