Uma Turman jedna je od onih holivudskih zvezdi koja je sve ove godine pošto-poto želela da sačuva svoj privatni život od radoznalih očiju javnosti. Međutim, to joj nije uvek polazilo za rukom. 

Setimo se samo skandala sa bivšim suprugom, takođe glumcem Itanom Houkom, kada se saznalo da joj je neveran i to sa Rajan Šavhjudž, dadiljom njihove dece. Da zlo bude još gore, Houk je ostavio Umu i nastavio vezu sa dadiljom koja je praktično postala maćeha njegovoj deci

Uma Turman sa bivšim mužem Itanom.
Shutterstock 

Danas sa njom uživa u otvorenoj vezi, a Umi je, nakon što je "pukla bruka", dugo trebalo da se oporavi od svega. Na ljubav je stavila tačku, iako je nakon Itana pokušala sa nekoliko novih partnera, no, ipak nije imala sreće. Sada je sama i fokusirana na svoju decu, a čini se da joj samački život više nego prija. 

Itan Houk je oženio dadilju.
Isabelle Vautier / Starface / Profimedia 

Ona je nedavno uslikana prilikom izlaska, a nakon što su paparaco fotke završile na mrežama, mnogi su slavnoj glumici udelili pregršt komplimenata na račun izgleda. 

Uma Turman u sivom kopletu.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Uma je izašla na večeru povodom Dana zaljubljenih, i tom prilikom nosila je neodoljivi sivi koplet, dok je look zaokružila neutralnom šminkom. Glumica kao da nije ostarila ni dana od vremena njene najveće popularnosti, a zadovoljan smešak samo je povrdio da se oseća sjajno u svojoj koži. 

Pročitajte još: DADILJA NJEGOVE DECE POSTALA MU JE LJUBAVNICA: Glumac ju je potom i oženio, ali ne prestaje da je vara na svakom koraku

Dva kasnije Uma je uhvaćena sa najmlađom ćerkom Lunom, koju je dobila sa nekadašnjim verenikom Arpadom.

Uma Turman sa najmlađom ćerkom.
ZapatA/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Njih dve su išle u šoping za šminku, i činilo se da se dobro provode, a kako Luna jako podseća na Itanovu ćerku Kelemtinu, mnogi su mislili da je glumica izašla u šetnju sa naslednicom bivšeg muž i njegove nekadašnje ljubavnice. Ipak, malo potom se saznalo da je ipak reč o Luni koja se ne pojavljuje toliko često u javnosti. 

Majka i ćerka su se sjajno provodile, a mnogi su komentarisali, kada su se paparaco fotografije našle na mrežama, da je lepo videti da je Uma ponovo izgradila svoj život, a još novih fotografija glumice pogledajte u galeriji u nastavku.

instagram/umathurman Pogledajte kako danas izgleda Uma Turman.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:
Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!