Engleski model, TV lice i bivša kraljica lepote Kristin Mekginis, koju ste mogli da vidite u rijaliti seriji 'Prave domaćice iz Češira' između 2018. i 2020. godine, razvela se od svog supruga Pedija pre skoro dve godine, ali i danas žive zajedno.

35-godišnja manekenka otkrila je da je pristala na nekonvencionalan život jer "ne želi da njihova deca budu pogođena" njihovim razvodom, prenosi Dejli mejl.

Par ima 10-godišnje blizance Lea i Penelope i sedmogodišnju Felisiti, a svo troje dece imaju autizam. Kristin je izjavila da su za nju i njenog bivšeg supruga deca „uvek na prvom mestu” i da su i dalje u fokusu nakon raspada 11-godišnjeg braka.

Zbog Pedijeve zauzetosti, engleski komičar i glumac često je odsutan od kuće, pa se Kristin trudi da život njihove dece bude što normalniji.

„Kao kad sam mu bila žena, tu sam da izdržavam našu decu dok je na poslu, tako je. Kad se vrati, onda se posvetim svom poslu. To ne utiče na decu jer ne moraju da se presele bilo gde",rekla je Kristin.

Kristin Mekginis
Instagram 

Na pitanje da li razmišlja o ponovnom zabavljanju posle razvoda, lepotica priznaje da se i dalje "ne oseća kao da je sama" jer ona i bivši suprug i dalje žive zajedno.

Takođe je dodala da trenutno „ne oseća da joj nešto nedostaje u životu“ i da trenutno nije zainteresovana da izlazi sa novim muškarcima.

Kristin je prethodno sklopila blisko prijateljstvo sa fudbalerom Čelsi Grajms, a snimljeni su kako se ljube u decembru 2022. Nakon toga su se prestali pratiti na društvenim mrežama.

„Ne želim da ulazim svim srcem ni u šta u čemu nisam, tako da sam više nego srećna što ću ljubav ostaviti u po strani“, rekla je ona i otkrila da će Dan zaljubljenih provesti radno, a zatim fokusirati na svoju decu.

Kristin Mekginis
Instagram 

Ove izjave dolaze nakon što je u javnost procurilo da je angažovala advokata Ketrin Bedford, poznatu u pravnom svetu kao 'pit bull', da joj pomogne da izbegne prodaju kuće u Češiru. Ona će je zastupati u brakorazvodnoj parnici.

„Kristin je zaista želela da je zastupa tokom razvoda, a Ketrin je jedna od najboljih u tome što radi. Kristin želi da ostane u kući u kojoj živi mnogo godina sa svojom porodicom. Uložila je mnogo sati ljubavi, briga i pažnja u taj dom. Bilo bi za nju srceparajuće da nakon toliko vremena mora da napusti imanje i nastavi svoj život na drugom mestu", otkrio je izvor za The Sun.

Kristin Mekginis
Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U decembru je Pedi nagovestio da se sprema za skup brakorazvodni postupak, priznajući da se vraća na turneju prvi put posle šest godina jer mu je 'nestalo novca'. Otkazan je i njegov šou koji je vodio, 'Top Gear', pa mu treba novac, a on će pokušati da ga zaradi kao komičar.

Bonus video

"ŽENE U OVOM SLUČAJU OBAVEZNO SE UPIŠITE" Advokat upozorila o nepredviđenim okolnostima tokom razvoda braka: Ovo je jedino SIGURNO Kurir TV

Izvor: Daily Mail/ Wanted A.N.