Glumac i muzičar Rasel Krou svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a sada se posle dužeg vremena pojavio u javnosti na 74. muzičkom festivalu u Sanremu u Italiji. Glumac se slikao u društvu 26 godina mlađe partnerke Britni Teriot i u dobrom raspoloženju pozdravio fotografe.

Rasel Krou u Sanremu
Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia 

Međutim, mnogi fanovi su iznenađeni glumčevim fizičkim izgledom, a mnogi tvrde da izgleda potpuno neprepoznatljivo. Krou je proveo 15 godina zaljubljen u australijsku glumicu Danijel Spenser, a vest o njihovom razvodu šokirala je fanove jer među njima nije bilo znakova nevolje. 

Rasel Krou sa Britni
Instagram 

Iako su zajedno doneli odluku da se razvedu, navodno je Danijela prva pokrenula tu temu, što je glumcu teško palo.

Posle razvoda Rasel je dostigao čak 180 kilograma, a onda se zaljubio u Britni. Naime, par se upoznao još 2013. godine na snimanju filma 'Broken City', a glasine o njihovoj vezi počele su 2020. kada su viđeni kako razmenjuju poljupce na teniskom meču u Sidneju, prenosi Stil.

Rasel Krou se ugojio 180 kg
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Postali su nerazdvojni, a Britni je ogromna podrška glumcu u procesu gubitka težine. Pričalo se i da se par venčao u tajnosti, pošto su joj paparaci uhvatili prsten na ruci. Nikada nisu komentarisali glasine, a svoju ljubav vešto kriju od očiju javnosti.

Podsetimo se da su Rasel i Britni Teriot prošle godine doživeli neprijatnost kada su hteli da nešto pojedu na brzinu.

Rasel Krou igra tenis
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Par je igrao tenis, a zatim u svojoj sportskoj odeći otišli ​​u restoran u Melburnu. Ali im je odbijen pristup japanskom fuzionom restoranu Mr Miiagi. Obrazloženje je to što su bili obučeni u odeću u kojoj su bili tokom meča na teniskom terenu. Tada je temperatura u Melburnu bila visoka i dostizala 37 stepeni, što je izazvalo pojačano znojenje.

Bonus video

ŠTA IMA? Rasel Krou ne može prisustvovati krunisanju Čarlsa III zbog načina pozdravljanja MONDO/Mirela Ljumić i Teodora Orlandić

Izvor: Kurir Stil/ Wanted A.N.