Nataša Lever, koja je nekada bila udata za Rodrija Gigsa, rođenog brata kontroverznog fudbalera Rajana Gigsa, ponovo se udaje i to za vatrogasca Haruna Hedlija, što je i objavila na njenim društvenim mrežama.

I sve bi to bilo krasno i bajno da Harun nije oženjen, i to 20 godina. No, čini se da to Natašu ne zanima. Ona je sa svojim verenikom otputovala na Tajland gde se provodila i uživala kao da sutra ne postoji, a izvori bliski paru kažu da je "van sebe od sreće", i da je "ubeđena da je pronašla pravog". 

Veridba Nataše Gigs.
Facebook/Natasha Lever 

"Nataša je van sebe. Opčinjena je Harunom i misli da je njegova prosidba bila vrlo romantična. Oseća kao da je konačno pronašla ‘onog pravog‘", otkrio je blizak izvor za Daily Mail.

Vesti o veridbi došle su samo 12 meseci nakon što je par počeo da živi zajedno u Mančesteru. 

Nataša Lever sa oženjenim dečkom.
Facebook/Natasha Lever 

Harun je zbog nje ostavio ženu Nikol i dvoje dece, a navodno je njegov brak već neko vreme bio na staklenim nogama, no to je uvek priča kad se ovako nešto desi. 

Harin Hedli je ostavio ženu zbog Nataše.
Facebook/Natasha Lever 

"Harun je napustio svoju ženu i troje dece pre nekoliko meseci, posle 20 godina zajedničkog života. Oduvek je sebe smatrao zavodnikom. Početkom ove godine njegov loš odnos s Nikol postao je još gori", rekao je izvor svojevremeno.

Kada je reč o Nataši, ona je dobila dvoje dece s Rodrijem, a potom i dvoje dece s bivšim partnerom Markom Smitom. Zatrudnela je i s Rajanom Gigsom tokom njihove afere, ali je izgubila bebu dve nedelje pre venčanja za njegova brata u Las Vegasu.

Nataša lever je bila sa braćom.
Facebook/Natasha Lever 

Podsetimo, za ljubavni odnos sa Gigsom saznalo se 2011. kada je otkriveno da je njihova afera trajala dugih osam godina. 

Zbog cele situacije, braća su zaratila, a čak ni danas, 13 godina kasnije, i dalje ne razgovaraju.

Rodri je jednom prilikom rekao da je i dalje toliko besan da bi brata mogao zgaziti automobilom da ga vidi na ulici.

Međutim, Natašu to više ne zanima, ona je aferu ostavila iza sebe i sada gradi sreću sa Harunom, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

Facebook/Natasha Lever Pogledajte još fotografija Nataše Lever sa novim verenikom.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

FUDBALERI VIŠE VOLE ŽENSKE PESME?! Joca Stefanović otkriva kakvi su reprezentativci U KAFANI! Jednu pesmu morao da peva VIŠE PUTA Kurir televizi

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!