Komičara i glumca Rouana Atkinsona, kog svet pamti kao simpatičnog Mister Bina i porodičnog čoveka, teško da bi iko mogao da zamisli da je u javnosti preljubnik i to kakav.

Zapravo, ceo svet svojevremeno je bio šokiran kada se saznalo da ne samo da je varao ženu, već mu je ljubavnica godište ćerke.

Njegova partnerka Luiza Ford od njega je mlađa 26 godina, a sve to veoma teško je podnela njegova porodica. Kultni Mister Bin se oženio 1990. Sunetrom Sastrom, koju je upoznao osamdesetih godina kada je ona radila kao šminkerka na BBC televiziji. Dobili su dvoje dece, a pre par godina su objavili da se razvode, nakon što se saznalo za njegovu aferu.

Rouan Atkinson  varao je Sunetru Sastru dok su bili u braku.
Shutterstock 

I ne samo to, sa mlađanom ljubavnicom dobio je i ćerku Islu, dok iz braka sa Sastrom ima ćerku Lili i sina Bena.

"Sunetra je bila duboko uznemirena zato što je zamenjena tako mlađom ženom",izjavio je u to vreme nepoznati izvor za "Sun".

Brzo su se razveli nakon toga, saslušanje je trajalo svega 65 sekundi, a razvod je potvrđen od strane suda na osnovu Etkinsonovog navodnog "nerazumnog ponašanja", iako na sudu nisu navedeni nikakvi primeri istog.

Rouan Atkinson je sa ljubavnicom Luizom Ford dobio i ćerku.
WM / Backgrid UK / Profimedia 

Ni Rouan ni Sunetra, koja je podnela zahtev za razvod, nisu bili prisutni na saslušanju.

Njegova starija ćerka Lili toliko je bila besna zbog očevog postupka da je se odlučila na veoma drastičan korak. Prezime je iz Atkinson promenila u majčino - Sastri, što dovoljno govorio o tome koliko je povređena.

Rouan Atkinson sa ćerkom i bivšom ženom
David Long / Camerapress / Profimedia 

Ipak, bivša supruga glumca je nakon razvoda prošla više nego dobro. Njoj je pripala luksuzna vila koja je procenjena na više od 21 miliona funti, dok se Rouan preselio u vikendicu koja je vredela samo četiri miliona.

Atkinson je inače jedan je od najbogatijih glumaca u Velikoj Britaniji, sa procenjenim bogatstvom od 70 miliona funti.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Priča o mladdoženji koji je razotkrio mladu Youtube/@theunfilteredbride


Izvor: Wanted A.N.