Rok pevač Mik Džeger jedan je od osnivača 'Rolingstonsa', a u svojoj dugogodišnjoj karijeri često je viđao ono što drugi uporno ignorišu. Jednom prilikom je govorio o velikom problemu svetski poznatog pevača, a kada se njegovo zastrašujuće proročanstvo obistinilo, počela je da se obraća više pažnje na ono što pevač govori.

Mnogi su videli da pevačici Ejmi Vajnhaus nije dobro jer je često bila pod uticajem raznih opijata i droga. Nekih koncerata se nije ni sećala da je radila, a jedva je stajala na nogama. Godine 2007. Mik je za 'The Sun' rekao svoje mišljenje o njoj.

Mik Džeger šokirao sve predviđanjem koje se ostvarilo 4 godine kasnije
Shutterstock 

„Ejmi je briljantna umetnica koja pravi neverovatnu muziku. Ona je klasa za sebe. Ali brine me da bi mogla da umre jer je otišla užasno lošim putem", rekao je on.

Na pitanje novinara da li bi voleo da im se Ejmi pridruži na nekoj od turneja Stonsa, Džeger je dodao da bi to bilo fantastično za bend.

ejmi vajnhaus
Youtube 

"Da neko sa glasom soul pevačice iz prošlosti dođe i peva sa nama... Kad bi se samo sabrala. Teško je jer njen um mora da napravi tu promenu. Mora da ima želju za tim. Da meni moj mozak nije govorio da je dosta i da prestanem da radim ono što sam sebi radio, verovatno bih umro mlad", rekao je tada Mik.

ejmi umrla
Youtube 

Njegov savet, nažalost, nikada nije stigao do Ejmi, koja je preminula 4 godine kasnije. Pronašli su je u stanu, imala je 27 godina, a umrla je od trovanja alkoholom.

Više fotografija pevačice pogledajte u galeriji:

Shutterstock, Youtube Ejmi Vajnhaus

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video

Mik Džeger ispred bosanske ćevabdžinice u Beču Kurir televizija

   Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.