Iako je nedavno bila razočarana što su joj uloge otkazane zbog drugog stanja, mlada glumica Marina Ćosić, uživa u svojoj trudnoći i spremno iščekuje ulazak u 9. mesec.

Iako se mnogi parovi tek tada spremaju za novog člana porodice, Marina je istakla da je sa svojim suprugom završila sve obaveze, kako bi u poslednjem mesecu trudnoće odmarala.

„Mogu reći da počinjemo sitno da brojimo njen dolazak, da opremamo, nabavljamo dokumentaciju, pravimo dogovore, završavamo sve ono što je bitno pre nego što uđem u 9. mesec, da barem u tom periodu možemo malo da se odmorimo“, napisala je Marina na svom Instagram profilu i dodala:

„Moja mala partnerka mi je dala svu podršku da budem što aktivnija i tati olakšala da ne budem zahtevna trudnica, dugo se krila da mama može da radi, ali sad je u niskom startu da dođe što pre, (a mi čekamo koliko god, nemoj nigde da žuriš bebo) da vidi šta joj mi to tako lepo spremamo i koliko smo spremni“, napisala je glumica.

Podsetimo, Marina je od prvog trenutka znala da će sa svojim partnerom osnovati porodicu.

„Naša priča je sve samo nije obična i svakodnevna, ali je za ceo život. Ubrzo nakon upoznavanja i početka zabavljanja smo počeli da živimo zajedno i pričamo o zajedničkom životu i deci i svemu što želimo. Odmah smo se složili i oko zamisli venčanja. Pričali smo često o tome i maštali. Ja nisam imala pojma da čovek mojih snova želi da mi ispuni snove. Da prikuplja sve vreme informacije od mene mesecima unazad i planira najveće iznenađenje ikad. 04.09.2020. me je Nikola zaprosio u vinogradu, neznavši da sam tako zamišljala savršenu veridbu, još odavno, kad sam prvi put bila u vinogradima Toskane. Nisam mu nikada rekla taj detalj da ne bih uticala na njegove želje. Zaprosio me je sa najlepšim prstenom koji sam videla, koji ima još od februara u kući svojih roditelja“, opisala je Marina jednom prilikom njihovu ljubav.