Užasne vesti potresle su Holivud - Semjuel Haskel (35), sin proslavljenog agenta i holivudskog izvršnog direktora Sema Haskela (koji je svojevremeno zastupao čak i Doli Parton, Džordža Klunija, Vupi Golberg), uhapšen je nakon što je u kontejneru pronađen torzo još uvek neidentifikovane ženske osobe. Los Angeles Times piše da je vrlo verovatno da je u pitanju njegova supruga, Mej Li Haskel (37).

Međutim, u istrazi se pominje da Mej možda nije jedina žrtva. I njeni roditelji Gaošan Li i Janćijang Vang vode se kao nestali, a američki mediji pišu da je par živeo u istoj kući sa decom i roditeljima Mej Li. U kući koju je porodica delila pronađeni su tragovi krvi, a deca su smeštena kod rođaka dok traje istraga.

Za sve se saznalo kada je Semjuel unajmio nadničare da iznesu ogromne tri kese za đubre. Za ovo im je platio 500 dolara, a veoma brzo su otkriveni i delovi tela u džakovima. 

Grupa radnika rekla je za NBC da ih je Haskel unajmio 7. novembra i prvobitno im je rekao da prenesu tri džaka puna kamenja. Ali radnici su novinarima rekli da su kese bile mekane i mokre, kao i poprilično teške, te su odlučili da pogledaju unutra.

"Ugledao sam delove teka, pupak torzoa", rekao je jedan radnik za NBC Los Anđeles. "Bio sam zapanjen. Naravno, osećao sam se loše. Bili smo prevareni."

Radnik je rekao da su se odvezli nazad do Haskelove kuće, vratili novac i ostavili džakove na prilazu. Dodali su da su incident prijavili policiji, koja ih je odbila i rekla da pozovu hitnu. 

U međuvremenu se oglasio i detektiv Efren Gutjerez: "Nisu pronađeni ostali delovi tela i DNK analiza se još uvek čeka, ali pretpostavljamo da torzo pripada Mej Li Haskel. Obično, ako osumnjičeni za ubistvo raskomada telo, to znači da su se poznavali i da pokušava da odloži trenutak kada će biti dovedeni u vezu". Ostaje da se utvrdi kome pripadaju delovi tela, a za to vreme Haskel će ostati u pritvoru.

Bonus video:

RASVETLJENO BRUTALNO OCEUBISTVO KOJE JE ŠOKIRALO CELU ZEMLJU! Počinitelju D.L. određen pritvor od 30 dana, priveden i saučesnik Kurir teleivizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!