Aleksandra Šaša Zverev svoju karijeru uspešnog sportiste bacio je u senku nakon što su ga dve bivše devojke optužile za nasilje. Iako je Zverev negirao da je do zlostavljanja došlo, sud je odlučio drugačije, te je jednog od Đokovićevih najvećih rivalakaznio sa 450.000 evra.

U januaru ove godine, Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) je saopštila da nema "dovoljno dokaza" da pokrepi optužbe o zlostavljanju u porodici protiv Zvereva koje je iznela njegova druga bivša devojka Olja Šaripova

Zverev je papreno kažnjen za nasilje.
Kena Betancur / AFP / Profimedia 

"Potpuno odbacujem optužbe. Moji advokati će se pobrinuti za sve. To je sve što imam da kažem", izjavio je tada Zverev. Međutim, portparol berlinskih krivičnih sudova potvrdio je za "Gardijan" da je okružni sud Tirgarten izdao nalog protiv Zvereva 2. oktobra. 

Podsetimo, teniser je optužen da je fizički zlostavljao bivšu devojku i narušio njeno zdravlje tokom svađe u Berlinu u maju 2020. Nemac je dobio kaznu od 90 dnevnih rata od po 5.000 evra, što je ukupno 450.000 evra.

Jezivi detalji zlostavljanja

Šaripova je u razgovoru za "Slate" sa Benom Rotenbergom opisala scene iz hotela u kojem je boravila sa teniserom, pa je tako i otkrila da je u jednom trenutku ugrozila sebi život!

Prva svađa izbila je kada je Šaripova na poklon od jedne prijateljice dobila korpu voća. Ona je poklon ostavila na stolu za masažu, te je napustila hotelsku sobu, ni ne sluteći da će taj potez izazvati bes njenog dečka.

"Poslao mi je fotografije voća i napisao: Zašto je ovo ovde? Počeo je da se svađa sa mnom oko voća, koje sam u žurbi stavila na sto za masažu. Počeo je da govori: Zašto sam došao kući, a ti nisi tu? Moram da očistim ovo.

Ti nisi ovde, zašto si u salonu, zašto te čekam? Ne voliš me? Odgovorila sam u stilu: O čemu govoriš? Uvek te čekam u sobi i ne svađam se kada si ti negde drugo? Mogu li da imam malo prostora nekoliko sati da sredim svoje lice?", otpočela je Šaripova izlaganje.

Manekenka je u strahu od nove rasprave i usled nervnog rastrojstva ubrizgala insulin, a Zverev ju je tada pronašao u jedva svesnom stanju.

"Rekao je: Ja sam čekao tebe. Sada ti treba da čekaš mene. Shvatila sam da nas čeka nova svađa kada se vrati, a to nisam htela. Tražila sam pomoć, tražila sam razumevanje, a nisam dobila ništa. Bila sam sama u sobi, razmišljala o svemu.

Želela sam samo da pokupim stvari i da odem, ali nisam znala gde, nisam znala šta bi trebalo da radim. U tom trenutku, zbog mog nervnog sistema, nisam mnogo razmišljala. Samo sam opet to uradila. Shvatio je da se nešto dogodilo. Bila sam previše mirna. Proverio mi je šećer i bio je 30 (miligrama po decilitru, što može da ugrozi život)", prisetila se.

Ovakav rasplet je dodatno iznervirao tenisera, tvrdi Olga: "Pitao me je: Zašto si mi ovo uradila? Razumeš li šta si mi sad uradila? Počeo je da viče da mene i da govori: Ako umreš u mojoj sobi, to će biti veliki problemi za mene. To je velika odgovornost za mene. Rekla si da ne želiš da živiš zbog mene – zašto si to rekla?".

Nakon toga Olga je otišla na tuširanje, a kada je završila Saša joj je poručio da se pakuje i ide. Devojka je krenula da se oblači, ali tvrdi da je Zverev tada nasrnuo na nju.

"Počeo je da me udara, a ovoga puta sam shvatila da ne mogu da budem vreća za udaranje. Samo sam pokušavala da se zaštitim. Već sam bila gola. Žena sam, nisam mnogo jaka.

A posle tuširanja, nisam imala ni vremena da odem po odeću. Nisam se osećala bezbedno nijednog trenutka", rekla je Šaripova i dodala da je uz udarce, dobila i strašne uvrede:

"Počeo je da mi govori stvari poput: Nadam se da ćeš umreti, trebalo je juče da umreš, ali ne u mojoj sobi. Ako hoćeš da umreš, uzmi insulin i idi umri na ulici, jer ja ne želim probleme.

Ne želim više da se bakćem sa tobom. Ja sam plakala i rekla mu: OK, ako želiš da umrem, daj mi insulin. Idem na ulicu i to je to. Ne mogu više da se borim s ovim. Šta hoćeš od mene? Udarićeš me? Već jesi’".

Prva ispovest

Podsetimo, u prvoj ispovesti ova Ruskinja je otkrila i da ju je Zverev gušio jastukom, uvrtao ruke, udarao njenom glavom o zid... "Prošle godine me je posle Laver kupa udario u glavu. Nisam znala šta da uradim. Zlostavljao me je i psihički kroz celu našu vezu. Govorio mi je da sam niko i ništa. Da on zarađuje novac i da je popularan i bogat", rekla je 2020. u razgovoru za "Bild".

Prethodno su se oglasili i Sašini roditelji koji su otkrili da im se Olga uopšte nije dopala, a Šaripova je obelodanila i da je otac tenisera bio umešan u celu sagu.

"Imaš do uveče da spakuješ stvari. Ukoliko ne odeš, tužiću te, jer imam fotografije kako udaraš mog sina".

"Bila sam gola na podu kupatila, celo telo mi je gorelo. Kada je otišao, bila sam toliko emotivno pala da sam samo počela da se smejem. Da plačem i da se smejem. Njegov otac je rekao:’Ti si đubre. Nisi nam potrebna'", otkrila je Olga konvezaciju sa starijim Zverevom.

Pročitajte još: "UDARAO ME JE I VIKAO: TREBA DA UMREŠ" Bivša devojka Aleksandra Zvereva otkrila jezive detalje ZLOSTAVLJANJA

Bonus video:

NOVAK EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Borio sam se protiv DEMONA i Zvereva! Nisam siguran da je nastavak sezone realan! Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!