Teodora Pavlovska, poznatija pod umetničkim imenom Teya Dora, mlada je i talentovana devojka koja stoji iza velikih hitova poput numere za film „Južni vetar“ ili onih koje izvode Nikolija i Nataša Bekvalac.

Ona je jedna od najmlađih balkanskih stipendistkinja čuvenog Muzičkog koledža Berkli u Bostonu, a našu muzičku scenu osvojila je svojom prvom pesmom „Da na meni je“.

Dok u prvom tromesečenom štampanom izdanju našeg magazina možete pročitati intervju sa njom, Teya Dora za Wanted! otkriva šta ju je motivisalo kada je reč o novom albumu.

„Trenutno mi je najbitnije da sebi završim album. Otkako sam se vratila u Srbiju, izdešavalo mi se svašta u privatnom životu i to me je inspirisalo da napravim pesme o istim situacijama. Pre toga planiram da izbacim par singlova, nadam se do kraja ove godine“, rekla je Teya Dora a potom otkrila:

„Kao autor sam sarađivala sa dosta novih producenata i artista. Radila sam pesme za par naših velikih zvezda sa kojima ranije nisam imala prilike da sarađujem i jedva čekam da čujete kako su nam se poklopile energije i u nekom novom izdanju“, otkrila je ona.

Teodora je neko ko ne voli previše da se eksponira u javnosti.

„Iskreno, spremam dosta projekata i jako puno vremena provodim u studiju da i zaboravim da podelim sa ljudima koji me slušaju i prate ono što se trenutno dešava u mom životu. Smatram da je to nešto na čemu moram da poradim, mada volim svoju privatnost i mir“, ističe ona.