Ne baš tako davno na brdovitom Balkanu, imao si mene, znao svaku moju manu, čuvaj našu ljubav, bolje stavi je u stranu, iskreno ti kažem kao najboljem drugaru - stihovi su pesme „Drugari“ koju je nedavno izbacila Milica Miladinović, poznatija kao Indodjija.

Ona je jedna od retkih ženskih izvođača na domaćoj trep sceni, a svojim rimama stiče veliku popularnost i poštovanje među kolegama.

Možda su mnogi mislili da se Indodjija pojavila ni od kuda, a Milica je zapravo od malena u svetu muzike - ćerka je čuvenog bluzera Petra Miladinovića, poznatijeg kao Pera Džo.

Zahvaljujući bratu Jovanu, jednom od člana čuvene „Kurtoazije“, Indodjiji se svideo pravac muzike u kojem je danas malo ženskih izvođača.

Već u osnovnoj školi shvatila je da želi da se bavi rep muzikom.

Iako je pesma pod nazivom „Skubi dubi du“ bila prva numera koju je Indodjija snimila sa „Kurtoazijom“, čini se da je Milica stekla veliku popularnost zahvaljujući saradnji sa Devitom i njihovom pesmom „GTA“. Jednom prilikom je istakla da je na taj projekat veoma ponosna.

U intervjuu za Noizz, Milica je objasnila zašto je tako malo ženskih trep izvođača.

"Trep je tvoj stil, jer moraš da se izraziš i iskurčiš. Moraš da pokažeš nešto, moraš da budeš tvrd, zanimljiv. Subjektivan osećaj je najjači osećaj, pa se ja tako oduvek vodim intuicijom. Sve žene koje postoje na trep i rep sceni su sjajne - rispekt za svakog ko radi, ja podržavam svačiji trud. Od nemačih treperki mnogo gotivim Loredanu, a od francuskih Shay", rekla je Indodjija.

U nastavku odslušajte njenu najnoviju numeru: