Naglasila je da još uvek zajedno rade na razumevanju kako bi njihov brak mogao izgledati u budućnosti. Iako su bili suočeni sa brojnim izazovima i spekulacijama o preljubama, javnost je verovala da su njih dvoje i dalje u harmoničnom odnosu, pa je ova vest izazvala šok u Holivudu. Ova 52-godišnja glumica je podelila ovu istinu u intervjuu za "People" i kasnije je pružila detaljnije informacije u razgovoru za "NBC News".

"Do 2016. bili smo iscrpljeni od pokušaja. Mislim da smo oboje bili zaglavljeni u našoj fantaziji o tome kakav onaj drugi treba da bude", objasnila je Džejda Pinket Smit u emisiji "Today" zašto se njihov brak raspao.

Džejda i Vil Smit
Shutterstock 

Glumica i voditeljka, koja je 2020. godine priznala vanbračnu vezu sa pevačem Augustom Alsinom, izjavila je da je razmišljala o razvodu, ali nije mogla da se suoči s tim procesom, a dodala je i da je svom suprugu Vilu Smitu obećala da nikada neće pružiti razlog za razvod.

Vil Smit
Shutterstock 

"Obećala sam da nikada neće biti razloga da se razvedemo. Da ćemo proći zajedno kroz bilo šta. I jednostavno nisam bila u stanju da prekršim to obećanje", rekla je ona, priznavši da ipak žive odvojeno. Džejda je istakla i da su živeli ozdvojeno i kada je Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka na dodeli Oskara 2022. godine.

Naglasila je i da nisu doneli trajnu odluku o budućnosti svog braka, te da još uvek razmišljaju o tome šta će uraditi: "Uradili smo zaista težak posao zajedno. Imamo veliku ljubav jedno prema drugom i na kraju ćemo shvatiti šta će nam to doneti".

Ona je dalje tokom intervjua pohvalila i njihovu decu - Džejdena (25), Vilou (22) i Treja (30), koji je inače Vilov sin iz prethodne vete, jer su bili uz nju tokom ovog teškog perioda.

7 godina nisu zajedno, a javnosti se predstavljaju kao srećan par
Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia 

"Moja deca, oni su mali gurui. Naučili su me dubokom osećaju samoprihvatanja. Oni vole svaki deo mene. Ta ljubav koju imaju prema meni i svom ocu, to je nivo bezuslovne ljubavi. Jedna stvar je želeti da budeš osoba koja pruža tu bezuslovnu ljubav, a druga je da je primite", rekla je.

Vest o njihovim odvojenim životima prilično je iznenađujuća, jer su se godinama predstavljali kao posvećen, privržen par koji lako rešava sve probleme. Supružnici su priznali da su imali i druge partnere, ali su isto tako tvrdili i da su srećni zajedno, te da imaju nekonvencionalan brak.

Džejda i Vil Smit
Shutterstock 

"Džejda nikada nije verovala u konvencionalni brak... Neki članovi njene porodice imali su nekonvencionalnu vezu. Ona je zbog toga odrastala na drugačiji način nego što sam ja odrastao. Imali smo nekoliko dugih rasprava o tome šta je to savršen odnos. Koji je idealan način ponašanja za parove? Najduži period naše veze svodio se na monogamiju, ali nismo je smatrali jedinim savršenim odnosom", rekao je glumac za američki "GQ" prošle godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!