Ukoliko biste pitali za najomraženiju osobu u Londonu, velike su šanse da bi vam kao iz topa odgvorili: ledi Lin Forester de Rotšild. "Maćeha iz pakla", kako je još zovu sa razlogom nosi nemili nadimak, a poslednjih dana se šuška da je omražena bogatašica i pobegla iz Velike Britanije za SAD jer je u Engleskoj "niko ne podnosi". 

Da u pričama ima istine svedoči i to što se u Ameriku preselila sa ogromnim bogatstvom koje joj je ostavio muž, ali je sve to "platila" lošim odnosom sa njegovom decom koja su joj više od novca zamerila ono što je uradila na sahrani njihovog oca.

Podsetimo, Lin Forester de Rotšild (69) bila je udata za Evelina de Rotšilda, britanskog bankara i najstarijeg člana porodice Rotšild, koji je preminuo prošlog novembra u 91. godini. Njihov venčanje organizovano je 2000.

Bankarski tajkun je kontrolu nad bogatstvom od 187 miliona funti ostavio svojoj supruzi, kako se saznalo iz njegovog testamenta koji je napisao 2004. godine. U tom dokumentu ne navodi se koliko je novca ostavio svojoj deci, ćerki Džesiku i sinovima Entoniju i Dejvidu, koje je dobio u drugom braku (ženio se tri puta).

Zna se da je Evelin de Rotšild posedovao 600 miliona funti od bogatstva porodice Rotšild, piše Daily mail.

Osim spora oko imovine, deca najstarijeg Rotšilda i njihova maćeha sukobili su se i oko sahrane.

"Nije dozvoljavala da njegova deca drže govor na sahrani. To ih je uznemirilo, naročito Džesiku", rekao je izvor za Page six. Porodica je bila uznemirena i zato što je govor bio zabranjen i rođaku i najboljem prijatelju pokojnog bankara lordu Džejkobu Rotšildu. Ali je zato govor održao njen prijatelj, bivši američki predsednik Bil Klinton.

"Evelin se sreo sa Rotšildom samo nekoliko puta. Porodici bi mnogo više značilo da je Džejkob govorio", dodao je insajder.

Više izvora reklo je za Page six da je Lin Forester de Rotšild napustila London: "Otišla je iz grada, tamo je svi mrze". Lin ima dvojicu sinova iz prethodnog braka.

Bonus video:

Ona ima 22, on 57 - ovo je njihova ljubavna priča TikTok/agegap50

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!