Poznata pevačica Maja Berović nikada nije želela da karijeru gradi na skandalima, a svoj privatni život krila je od očiju javnosti. Zato je mnoge i iznenadilo kada se pre nekoliko godina otkrilo da njen život nije bio nimalo lak, ali, kako je sama priznala - nikad i nije želela da ide prečicom do uspeha.  

Odrasla je u Malešićima, bosansko-hercegovačkom naselju, a odgajala ju je samohrana majka.

Maja Berović je imala težak život.
printscreen/instagram 

- Ja sam imala tu nesreću da sam sa tri godine izgubila oca i koliko god da se mama trudila da normalno živimo i da imamo sve što nam je potrebno, on je uvek nedostajao. Volim da se setim svog detinjstva, jer sam bila zaista srećno dete, bez obzira na okolnosti.

Još u srednjoj školi znala je da će se baviti muzikom, i imala je veliku podršku od tetke, ali ne i mame. Kako je više puta istakla, njena majka bunila se zbog njenog izbora, ali kada je shvatila koliko to ozbiljno želi, podržala ju je.

Maja Berović oduvek je znala da će se baviti muzikom.
Instagram 

Velika podrška joj je i suprug Alen koji joj je uvek bio vetar u leđa, a sa njim je u februaru prošle godine dobila sina Lava. Nakon samo par meseci vratila se na muzičku scenu, a sada je otkrila i da je imala ozbiljne probleme zbog kojih je umalo izgubila nogu.

Kako je ispričala, u jednom trenutku je u kratkom vremenskom periodu imala pet operacija, a lekari su joj se borili za život 20 dana.

- Nikad nisam bila osoba koja je preterano svoj privatan život i privatne probleme iznosila u javnost. Moji fanovi su pomislili da sam se umorila od muzike. Ja sam imala ozbiljan problem i mislila sam da možda morati da odustanem od muzike, jer se to od bezazlene stvari pretvorilo u noćnu moru - počela je svoju priču Maja Berović u emisiji Amidži šou.

Maja Berović imala je ozbiljan zdravstveni problem.
pritnscreen/instagram 

Sve je počelo naizgled bezazleno.

- Ja sam imala jednu malu ranu na nozi koja se kroz jedan kraći period inficirala i dovela me u stanje sepse i bukvalno su se 20 dana borili za moju nogu i za život na kraju krajeva. To je bilo od bakterije koja je napravila haos meni u nozi, ja sam jako posle porođaja bila anemična i imala sam velike probleme sa anemijom, moj organizam nije mogao da se izbori sa tim, Ja sam na kraju završila sa 5 operacija u roku od 20 dana - objasnila je Maja.

- Uspeli su da spasu nogu, naravno da se sada mogu nasmejati na tu temu. Ja sam to na kraju krajeva ispričala jer mi zanemarujemo sitnice, ali to ne treba da se radi. Od male stvari može da se napravi ozbiljan problem, iz tog ugla sam mislila da nema izlaza. Razmšljala sam o tome da li ću uopšte imati nogu, sada imam samo 27 centimetara ožiljka na nozi - rekla je na kraju pevačica, a ovo otkriće mnoge je ostavilo bez teksta.

Instagram Maja Berović sa suprugom

Bonus video:

Maja Berović proslavila 1. rođendan sinu Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!