Nekadašnja holivudska lepotica i bivša manekenka Loni Vilison već godinama živi na ulici, i nema nameru da se vrati normalnom životu, iako su mnogi pokušavali da joj pomognu. Dugo se nije znalo ni da li je živa, sve dok je paparaci, kojima je dugo pokušavala da pobegne, nisu prepoznali i uslikali. 

Loni vilison bila je jedna od najlepših žena.
printscreen/instagram 

Nekada prelepa plavuša danas je neprepoznatljiva, a poslednje fotografije poprilično su zabrinule javnost s obzirom da Loni preko oka ima veliku modricu

Loni Vilison je uslikana sa modricom.
VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nedavno su je paparaci uslikali dok je spavala na ulici usred dana prekrivena krpama, a u prvom planu bili su njeni polomljeni prsti zbog čega je jasno da je nekadašnja manekenka upala u nevolje. 

Loni Vilison je uslikana sa slomljenim prstima.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Fotografi koji su je snimili tvrdili su da je pre toga jedva stajala na nogama, te da nije isključeno da se Vilison ponovo vratila narkoticima

Loni je bez nažalost tokom godina ostala i bez zuba, a kosu je ošišala skroz na kratko kako bi bila lakša za održavanje. 

Loni više nema zube.
APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nekadašnja manekenka je u ranijem intervjuu za The Sun priznala da je u problemu, i otkrila im da je završila na ulici nakon što je doživela nervni slom. Na pitanje šta je u njenom životu krenulo loše pa je završila na ulici, Loni je rekla: "Moj bivši muž. Udaja. Barem sam se razvela", odgovorila je. "Smislio je sve da mi to uradi."

Loni krivi bivšeg što je danas beskućnica.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Loni Vilison bila je udata za Džeremija Džeksona, zvezdu popularne serije "Baywatch". U početku su bili jedan od najpopularnijih holivudskih parova. Problemi su počeli u drugoj godini braka kada je nakon jedne od njihovih svađa morala da reaguje i policija.

Loni vilison dok je bila u braku.
Youtube 

Vilison je tada ispričala kako ju je suprug davio i slomio dva rebra, no nije podigla prijavu. Ubrzo su se razveli, a ona se povukla iz sveta manekenstva i doživela psihički slom. Završila je na ulici 2016. godine kad je upala u ogromne dugove i ostala bez stana i automobila.

Loni vilison je imala nervni slom i završila na ulici,
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Na ulici opstaju samo najjači. Godinu dana se nisam tuširala jer smrad odbija seksualne predatore. Stalno me pljačkaju i oduzimaju mi stvari", rekla je jednom novinarima koji su je snimili na ulici.

Mnogi su se pitali i kako je moguće da joj prijatelji ili porodica ne pomognu, ali je Loni i na to odgovorila.

"Čak i ako bih mogla da zatražim pomoć, niko ne može mnogo da učini... Udarila me je struja pre nego što sam pre devet meseci postala beskućnica, pa ne mogu da ostanem u jednom mestu", ispričala je nedavno. "Ne mogu da živim u zgradi, ne mogu da živim u domu, ne mogu nigde da živim, jer moram stalno da se krećem."

Dodala je: "Neću da zabrljam tuđi život jer su to drugi ljudi uradili meni, jednostavno moram da sačekam i vidim šta će se dogoditi kako vreme bude odmicalo."

U intervju za Tmi.buzz, na pitanje kada je poslednji put razgovarala sa bivšim suprugom, Loni je odgovorila: "Nisam razgovarala sa Džeremijem. Ne želim da razgovaram sa prijateljima, dobro mi ide. Ne želim da mi iko pomogne."

"Mogu da živim sama. Ovde imam sve što mi treba", rekla je Vilisonova i dodala, "zapravo nikoga nije briga za mene i ne želim da ih vidim, niti želim da iko vidi mene".

Bonus video:

Manekenka i milioner  Tiktok/@cokimngann

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!