Popularna influenserka Saudi bin Nadak sve je popularnija na socijalnim mrežama, gde neretko pokazuje u kakvom luksuzu živi sa svojim suprugom Džamalom, arapskim biznismenom i milionerom.

Ona je nedavno otkrila da dolazi iz Ujedinjenog Kraljevstva, ali da živi u Dubaiju 20 godina. Takođe, istakla je da je sa suprugom zajedno 6 godina, a od toga su tri godine u braku.

Saudi je aktivna na TikTok-u, a sada je u jednom videu podelila otvoreno šta je to sve tražila kao supruga arapskog milionera kada se udala.

Žena milionera Instagram/soudiofarabia

Malo je reći da su njeni pratioci na društvenim mrežama šokirani, kao i da je nimalo ne štede, piše Glossy.

Influenserkin video postao je viralan pod nazivom ‘Stvari koje sam tražila kad sam se udala za milionera’.

"Potpuni pristup njegovom bankovnom računu, ormar od milion dolara, 100 hiljada dolara mesečno za šoping, tri nove nekretnine širom sveta, ličnog telohranitelja jer se plašim", napisala je.

Komentatori je nisu štedeli, a njena bahata lista zgrozila je mnoge pratioce kojima nije jasno što otvoreno propagira takve vrednosti.

Postoje i one žene koje je otvoreno pitaju za savete:

"Kako se nosiš sa ženama koje pokušavaju ukrasti tvog muža? Ja to mrzim", upitala ju je jedna pratiteljka, a ona joj je odgovorila: "Džamal i ja verujemo jedno drugom 100 posto."

Influenserka prima i uvrede:

"Ne šalim se kad kažem da te Alah stvorio ružnom, izgledaš kao veštica", napisao joj je, a ona mu je poručila: "Hvala ti puno"

Na pitanje kako se nosi s kritikama, imala je odgovor:

"Lagala bih kad bih rekla da me ponekad ne diraju, ali onda se setim ko sam zapravo i pokušavam da ne provodim previše vremena na društvenim mrežama."

Bonus video

Stvari koje je jedna žena tražila od udaje za milionera

Stvari koje sam tražila pre udaje za milionera Tiktok/lionlindaa

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!