Pre nešto više od dva meseca porodila se Sofija Milošević i na svet donela sina Alekseja. Od tada, zajedno sa svojim momkom, fudbalerom Lukom Jovićem često deli privatne trenutke na društvenim mrežama.

Prilikom gostovanja u emisiji „Jutro“ na Prvoj, Sofija je priznala da ne vole kada je ljudi nazivaju dizajnerkom, a potom je otkrila i sve detalje veze sa Lukom.

Osim toga, manekenka se osvrnula i na devojku sa kojom Luka ima dete.

„Ne volim da me zovu dizajnerkom, to mi nije struka. Samo imam osećaj za biznis, šopingholičarka sam i znam šta žene vole. Samo sam poslovna žena“ rekla je.

Luka i ona ne spavaju u istoj sobi.

"Stalno treniramo, on je neko ko mora da bude stalno aktivan. Non-stop je u pokretu, voli da se takmiči, svaki dan nam je takmičenje. Ne ljuti se čoveče ili košarka, ali mora da pobeđuje. Luka se odlično se snalazi u ulozi oca, ali dobro, on je već otac, nije mu prvo dete. Poštedela sam ga toga da ga beba budi, pa spava u drugoj sobi“, rekla je Sofija i dodala:

„Kada smo snimali zajedno emisiju, mi smo već tad bili zajedno, ali smo krili koliko god smo mogli. Jako je bila nezahvalna situacija zato što je on dobio dete. Njegova situacija je bila komplikovana zato što nije sa tom devojkom već nekoliko godina, ali je to sve protumačeno na drugačiji način: da ja razbijam brakove, a nikakvog braka nije bilo... Trudili smo se da sakrijemo što je duže moglo“, objasnila je manekenka.

„Mama me je zvala, ja sam od svih krila... On je imao sina, David je imao 4 meseca. Kako ja da objasnim svima celu situaciju sa njegovom bivšom devojkom? Znala sam da će to na kraju sve da bude kako treba... Znaš kako to ide kod nas. Drago mi je da se sve sredilo, da su se stvari iskristalisale“, istakla je a onda progovorila i o venčanju koje već duže vreme planiraju.

„Već je trebalo da se uzmemo, ali ne želim ništa da radim na brzinu i zbog ove korone ne može niko ni da mi prisustvuje. Ne bih ja veliku svadbu...“, rekla je Sofija.