Pre nekoliko dana, američke medije su preplavile paparaco fotografije glumice Tori Speling u kamp-prikolici s porodicom, a iako je na početku delovalo kao da oni samo uživaju u skromnom letovanju – ispostavilo se da ustvari žive u vozilu.

Zvezda serije "Beverli hils" nedavno se razvela od supruga Dina Mekdermota, s kojim ima petoro dece, a potom je viđena u jednom motelu u Los Anđelesu.

Međutim, uskoro se sa decom Lijamom (16), Stelom (15), Heti (11), Finom (10) i Boom (6) preselila u kamper, koji je trenutno parkiran u okrugu Ventura, a svi se pitaju kako je moguće da je došla dotle.

Na kraju krajeva, Tori Speling je ćerka Arona Spelinga, jednog od najvećih holivudskih moćnika i čoveka čije je bogatstvo u trenutku kada je preminuo 2006. godine bilo procenjeno na 600 miliona dolara.

Tori Speling sada živi u kamperu
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Uz to je i sama Tori poznata glumica, a ipak – ovih dana živi vrlo skromno i strani mediji tvrde da na svoje ime ima samo 250.000 dolara jer je najveći deo imetka Arona Spelinga pripao njenoj majci Kendi. Majka je, inače, pokušala da pomogne Tori i unucima i našla im dom, ali je glumica, piše Page Six, a prenosi Glossy, odbila njenu finansijsku pomoć.

Kako je ostala bez svojih miliona?

Kako tvrde upućeni, ona ima ozbiljan problem sa zavisnošću od kupovine i navikla je da živi vrlo luksuzno.

– Njihovi računi iznose oko 100 hiljada svakog meseca – rekao je izvor blizak glumici, koji je upućen u njene troškove dok je bila u braku s Dinom Mekdermotom.

Tori Speling
IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

– Njenom trošenju nema kraja. Imala je 2016. godine jednu sobu u kojoj je do plafona bilo natrpano kutija koje nikad nije otvorila – otkrio je izvor. – U kupatilu je bila nabacana odeća s etiketama, sa cenama.

On je ispričao i da porodica Tori Speling troši mnogo novca na životinje i svakodnevni život.

– Pored kupovine, tu je i briga o kućnim ljubicima, boravci u bolnici, privatne škole... Kuća je bila kao jama puna životinja poput svinja, zmija i tvorova – tvrdi neimenovani izvor.

Tori Speling
Jennifer Buhl / Bauer Griffin / Profimedia 

On je istakao i da veruje da su Tori Speling "potrebne priče" u medijima, odnosno bilo kakav publicitet, kako bi joj bilo ponuđeno učešće u nekom rijaliti šouu, jer su njen uskoro bivši suprug i ona već bili deo nekolicine takvih projekata o svom životu.

– Sve što vidite je osmislila sama. Ona ne postoji. Sve ovo radi zbog publiciteta. Njih dvoje se stalno igraju medijima. Izmišljaju svaku priču o sebi –tvrdi izvor o glumici i njenom suprugu. – Sve je laž. Nema tu istine. Tori misli da je ova priča o siromašnoj bogatašici dobra. Misli da je talentovana i inventivna kao što je bio njen otac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video