Na TV kanalu Superstar uskoro stiže nova kriminalistička drama „12 reči“ u produkciji Telekoma Srbija i Public filma, koja će zasigurno obeležiti kraj godine. Zvanično je pušten i prvi trejler serije koji svojim podjednako misterioznim i dramatičnim nabojem najavljuje uzbudljiv triler o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva, u kojoj sve ima cenu osim poverenja.

Nikola Pejaković briljira u ulozi veoma opasnog čoveka
Wanted Nikola Pejaković briljira u ulozi veoma opasnog čoveka

Pod rediteljskom palicom Jelene Stolice, u seriji „12 reči“ realistično su prikazani sudski procesi, ljudske sudbine i odnosi u svetu advokature, kriminala i hakera. Miloš, mladi pravnik sa problematičnom prošlošću, koga igra Viktor Savić, dobija posao u kancelariji poznatog beogradskog advokata (Tihomir Stanić) i postaje zastupnik odbrane u velikom procesu protiv mafijaškog bosa (Nikola Pejaković) čija je imperija uzdrmana. Na putu svoje ambicije i napretka u advokatskoj karijeri Miloš biva uvučen u igru krupnog kapitala, hakerskog podzemlja i crnih tokova novca, a suočen sa ličnom krizom i sa strukturama moći, moraće da bira između lojalnosti i pravde.

Da li se baš sve može kupiti novcem - pitanje je koje postavlja ova serija
Wanted Da li se baš sve može kupiti novcem - pitanje je koje postavlja ova serija

Nova kriminalistička serija premijerno će se emitovati od 21. novembra, svake subote i nedelje, od 21 čas na Superstar TV kanalu koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.