Od kako je Kamila Parker, supruga kralja Čarlsa i zvanično dobila titulu kraljice-supruge, mnogo toga se promenilo na dvoru. Kako pišu strani mediji, ona je umnogome promenila ponašanje prema nekim članovima porodice, a prva na udaru bila je Kejt Midlton

Kejt i Kamila navodno nisu u dobrim odnosima.
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Već neko vreme se šuška da odnosi između njih dve nisu najbolji, te da samo u javnosti "glume finoću" i bliskost. Situacija je eskalirala pred samo krunisanje, nakon što se saznalo da je Kamila pozvala ne samo decu, što je i logično, već i širu porodicu, pa čak i bivšeg muža kojeg je i varala sa Čarlsom. 

Kamila Parker je na krunisanje pozvala celu porodicu.
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Kako je objasnio Tom Bauer, čuveni kraljevski biograf tokom gostovanja u emisiji Dan Wootton Tonight, Kejt Midlton i princ Vilijam bili su razočarani jer je princeza mogla da pozove na svečanu ceremoniju samo četvoro članova svoje porodice - majku Kerol, oca Majkla, sestru Pipu Midlton i brata Džejmsa, dok je, s druge strane, Kamila pozvala čak 20-oro ljudi iz svoje porodice.

Kamila Parker jedva je dočekala da postane kraljica.
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Bauer napominje i da je princ Vilijam sutradan, na koncertu nakon krunisanja, u svom govoru izostavio da pomene maćehu, a on kaže da je sve to uticalo na Kamilu, koja je sada vrlo iscrpljena i opterećena svime što se dogodilo.

Uz to, stručnjak za kraljevsku porodicu Kristofer Andersen dodao je u razgovoru za britanske medije da su Kamilini postupci dodatno udaljili kralja Čarlsa od njegovom mlađeg sina princa Harija.

Kamila Parker okarakterisana je kao opasna osoba.
Shutterstock 

On tvrdi da svaki put kada Čarls pomisli da se pomiri sa sinom, Kamila ga podseti na to kako ju je negativno prikazao u svojim memoarima "Rezerva", a ukoliko u pričama ima istine, onda Hari definitivno nije pogrešio kada je ukazivao na to koliko je nova žena njegovog oca opasna.

Ništa bolja nije situacija ni sa Vilijamom. Naime, nakon što mu je trebalo nešto vremena da prihvati nekadašnju ljubavnicu svog oca Čarlsa i ženu zbog koje je njegova pokojna majka princeza Dajana godinama bila nesrećna, princ Vilijam već godinama izgleda kao da se pomirio s tim da je ona deo porodice i retko joj se suprotstavlja. 

Međutim, to se nedavno promenilo kada je Kamila odlučila da i svojoj deci iz prethodnog braka dodeli neke manje titule. Očekivano, Vilijam se tom usprotivio, ali Kamila je bes ispoljila na Kejt koja je, kako i treba, podržala svog supruga.

Izvor blizak porodici rekao je za OK! Magazin da supruga kralja Čarlsa 'likuje' zbog svoje nove titule i dužnosti, i da redovno zagorčava život princeze od Velsa.

Kamila PArker navodno zagorčava život Kejt.
Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Izvor je takođe dodao da "Kerol i Majkl (roditelji Kejt Midlton) kada posećuju Kensingtonsku palatu, moraju da uđu na ulaz za poslugu jer je 'prikladno i ispravno da Midltonovi koriste ulaz za sluge kao i drugi članovi radničke klase'".

Ovo se sve navodno događalo još par meseci pre krunisanja, a sada je samo pooštreno. Roditelji Kejt Midlton navodno ne prave problem upravo zbog ćerke, a da li će princeza od Velsa uspeti da se izbori sa "svekrvom" ako se tako Kamila uopšte i može nazvati ili ne, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti TikTok/royallover805

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!