Njihovo venčanje najavljivalo se nekoliko puta, dok ga je svet željno iščekivao. Ipak, Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez odložili su svoje planove zbog situacije koja je usledila pandemijom virusa. Iako su konstantno dobijali pitanja kada će izgovoriti sudbonosno „da“, latino diva je izričito odgovarala da jedino što je važno, to je da će se taj dan dogoditi.

Ipak, prema pisanju „Woman‘s Day-a“, Džej Lo je pripremala predbračni ugovor, koji se ni malo ne dopada njenom budućem suprugu.

Prema njihovim navodima, dan venčanja nije odložen samo zbog korone, već i zbog pripremanja ovog ugovora. On je, navodno, jedan od glavnih razloga trzavica koje su se pojavile u njihovom odnosu.

„Predbračni ugovor ih je jako udaljio i stalno se svađaju. Dženifer je spremna da ostavi Aleksa ako odbije da potpiše. Problem je u tome što su oboje navikli na veze sa manje poznatim i bogatim osobama i očekuju da druga strana jednostavno pristane na sve njihove zahteve' “, otkrio je jedan izvor.

Inače, u predbračnom ugovoru se navodi da ukoliko Aleks Rodrigez prevari Džej Lo, moraće da joj isplati sumu u iznosu od 250 miliona dolara. Vredi li?