Odavno je došlo vreme kada smo shvatili koliko se danas može zaraditi zahvaljujući društvenim mrežama. Stvar je vrlo jasna: što veći broj pratilaca (ali onih pravih), to su veće šanse za nove poslovne saradnje.

Ipak, iako su u ovoj sferi više aktivne i aktuelne žene, postoje muškarci koji takođe poseduju veliki broj pratilaca. Ne, ne mislimo na Kristijana Ronalda, Dejvida Bekama ili Breda Pita. Mislimo na muškarce koji imaju svoje blogove.

Svoje pratioce stekli su izrazito dobrim talentom, osećajem i ukusom za oblačenje. U njihovim modnim kombinacijama uživaju i žene, a originalnim fotografijama olako zadaju domaći zadatak.

Metju Zorpas (185k followers)

On stoji iza bloga „The Gentleman Blogger“ a popularnost je stekao zbog predobrih elegantnih stajlinga koje beleži na egzotičnim destinacijama.

Brajan Sacava (21k followers)

Mlad bloger koji zahvaljujući modnim detaljima želi da pokaže da se klasičan stil može postići na najviši nivo.

Adam Galager (1.8m followers)

Njegov blog zove se „I Am Galla“, dolazi iz Njujorka, a ujedno je i jedini bloger koji ima preko milion pratilaca na Instagramu.

Entoni Urbano (83.2k followers)

Entoni stoji iza bloga pod nazivom „Closet Freaks“ a na njegovom profilu možete pronaći inspiraciju za stilizovanje klasičnih modnih komada.

Aron Vester (49k followers)

Na blogu „TheModernOtter“ Aron pokazuje kako savršeno možete iskombinovati skupe i jeftine odevne komade.