Sunčica Travica je bila jedna od naših najatraktivnijih manekenki, predviđali su joj sjajnu karijeru ali ona je rešila da se povuče iz medija.

Osim po svojoj manekenskoj karijeri, Sunčica je ostala upamćena i po burnoj ljubavnoj vezi sa teniserom Viktorom Troickim. Njih dvoje su svoju vezu započeli 2009. godine i zaista su imali turbulentnu vezu. Mirili su se i raskidali da bi se 2014. godine zvanično rastali.

Sunčica i Viktor Troicki nekad.
KURIR/Dragana Udovičić 

Da se par nije razišao u prijateljskim odnosima govori Sunčicina poruka upućena bivšem dragom: "On treba da se zapita zašto je svaki put ostavljen", oštra je bila lepotica.

Viktor Troicki i Sunčica Travica imali su burnu vezu.
KURIR/Dragana Udovičić 

Troicki se kasnije oženio, a Sunčica je uplovila u vezu sa fudbalerom Aleksandrom Radišićem. Međutim, do kraha je došlo kada je, kako su pisali mediji, snimala scene za novi spot Harisa Berkovića, dečka Rade Manojlović, zbog čega je Aleksandar bio ljubomoran.

Sunčica Travica sa Aleksandrom Radišićem.
Instagram 

"Naše upoznavanje bilo je spontano. Moji prijatelji, ali i neprijatelji, primećuju da sam stvarno srećna u ljubavi. Uskoro ćemo proslaviti četiri meseca veze. Prvi put u životu osećam da je on pravi muškarac za sva vremena", rekla je Travica jednom prilikom za fudbalera. Ipak, ni ova romansa nije opstala.

Svoj emotivni život više ne eksponira u javnosti, ali zato deli brojne izazovne fotografije na društvenoj mreži Instagram koje zaista ostavljaju bez daha naročito pripadnike jačeg pola.

Iako se povukla iz javnosti, veoma je aktivna na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu redovno objavljuje fotografije sa luksuznih putovanja.

Sunčica sada ima 37 godina, a mnogi pratioci komentarišu ispod njenih fotografija da bolje izgleda nego u mlađim danima, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku:

instagram/suncicatravica86 Pogledajte kako danas izgleda Sunčica Travica.

Bonus video:

Troicki se uživo javio iz Insbruka: NOVAK VIŠE NEGO IKAD MOTIVISAN DA IGRA ZA REPREZENTACIJU Kurir televizija

s

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!