Svi ste pozvani da pratite ELLE ceremoniju dodele nagrada u Srbiji!

Otkrivamo šta vas očekuje 10. novembra od 20 časova i zašto ELLE Style Awards, ove godine sa porukom #NEODUSTAJEMO, uvek opisuju najupečatljiviji epiteti na lokalnom nivou. NE ODUSTAJEMO je osnovni princip koji je omogućio ELLE magazinu da slavi petnaest godina uspešnog rada u Srbiji. ELLE je trajao i istrajao, usput oblikovao i edukovao čitaoce. Isto tako i formirao osnovno jezgro ne samo modne zajednice, već je poslužio i kao inkubator u kome su stasale generacije novinara, kolumnista i urednika.

„NE ODUSTAJEMO od borbe protiv pandemije, od velikih izazova za očuvanje životne sredine, od borbe za održivost svega što je dobro, od promovisanja ličnosti koje dele sa nama osvešćene i napredne ljudske vrednosti. NE ODUSTAJEMO od raskošne energije i karakternog stila. Prilagodićemo se, jer se moda uvek prilagođava. Iz svake situacije izvući ćemo pouke za budućnost, zato NE ODUSTAJEMO", objašnjava ELLE tim, dodajući da će ovogodišnja dodela nagrada svojim inovativnim konceptom prevazići i najmaštovitija očekivanja. Jer, ELLE Style Awards ceremonija stiže u novoj #newnormal formi - kao live stream - sa još jačim entuzijazmom zbog novih mogućnosti modernih tehnologija. Izbor dobitnika je definitivno ono što Elle pozicionira kao istinski autoritet.

ELLE ekipa vas sa zadovoljstvom poziva na LIVE #ElleStyleAwards! #NEODUSTAJEMO i vidimo se 10. novembra od 20 časova - samo na elle.rs!

Događaj su podržali: H&M, Mobi banka, OPEL, Superstar TV, Antonio Banderas parfemi