Nikolina Pišek ima poseban razlog za slavlje. Njena prva naslednica, mezimica, Hana Leonarda Cigoj je diplomirala, a ponosna mama odmah se pohvalila na Instagramu. 

Lepa Hana završila je medicinu na prestižnom univerzitetu u Edinburgu, a diplomu su proslavile u Milanu sa najbližim prijateljima i porodicom.

Inače, zanosna lepotica ćerka je Nikoline Pišek i hrvatskog novinara Marka Cigoja koji se retko može videti u javnosti.

Hana je ćerka Nikoline Pišek i Marka Cigoja.
Story.hr arhiva, ustupljene fotografije 

Kada je rel o Hani, ona je izrasla u prelepu mladu devojku, koja je od svojih roditelja nasledila najbolje, a tokom studiranja u inostranstvu gde je sklopila divna prijateljstva, tu je upoznala i svog partnera Andreja.

Simpatični Banjalučanin osvojio je srce buduće doktorke, a Hana ne krije da uživa u svakom trenutku provedenom sa svojim dečkom.

Hana Cigoj uživa u vezi sa dečkom.
Instagram 

Zaljubljeni par ima mnogo toga zajedničkog, a na osnovu fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama može se zaključiti da dele ljubav prema prirodi, životinjama i putovanjima.

Hana i Andrej romansu otpočeli pre otprilike četiri godine, a Nikolina Pišek imala je prilike da upozna budućeg zeta.

Verujemo da je voditeljka zadovoljna ćerkinim izborom, iako Andreja ne prati na društvenim mrežama niti komentariše njihove zajedničke objave na Haninom profilu.

Instagram Ćerka slavne voditeljka izrasla je u lepoticu

Bonus video:

Nikolina Pišek u teretani instagram/nikolina_pisek

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!