Mlada tiktokerka, a odnedavno i pevačica Ema Radujko našla se sinoć u neprijatnoj situaciji kada su je sinoć na nastupu pojedinci gađali plastičnim flašama. Iako je deo publike bio oduševljen kada se pojavila na bini, bilo je i onih koji ne dele to oduševljenje, naročito kada je izvodila koreografije u tangama, a sve zato što ne smatraju da je lepa pevačica uzor mladima.

Ema Radujko Tiktok/__ogisha

Mlada Ema ponela se kao profesionalac i odmah se obratila nekolicini momaka koji su pokušali da je poremete.

- Momci bolje da ste kupili neko cveće, nego što bacate ovo - rekla je Radujko.

Ema Radujko Tiktok/mmijatovicc

Ovo inače nije prvi put da se provlači da pevačica ima loš uticaj. O svemu je i sama pričala nedavno.

- Ja koliko god pokazivala svoje telo ja ne promovišem nikakav loš život. Ne šaljem poruku ajde sada svi da se opijamo, da živimo ovakav ili onakav život, ja promovišem zdrav život. Ja sam devojka koja trenira, koja je na ishrani, koja stalno to kači i meni je to mnogo važno. Logično je da ću pokazati svoje telo. I znam da sam, koliko god ljudi to poricali po društvenim mrežama, uzor. Uzor sam mnogim devojkama. I to vidim i kada se pojavim u teretani i po tome koliko mi devojaka piše i šta mi govore uživo kada me sretnu, Nekako, od kada sam ja počela toliko da kačim i da promovišem trening i zdrav život mnogo devojaka se uključilo i počelo isto to da radi, tako da mi je stvarno jako drago pa ne obraćam pažnju na sve te negativne komentare - rekla je Ema jednom prilikom.

Inače, Ema je bila u žiži javnosti i zbog ljubavnog života. Poznato je da je bila u vezi sa fudbalerom i reprezentativcem Srbije Urošem Račićem, koji je od nje bio stariji sedam godina. Međutim nedavno je stavljena tačka na njihov odnos. Skandalozna tiktokerka je dugo pokušavala da sakrije ovu ljubavnu vezu ali su tabloidi otkrili da uživa na odmoru u Valensiji sa svojim tadašnjim dečkom.

Lepa tiktokerka je jedno vreme živela i u Hrvatskoj, a školovanje je potom nastavila u Beogradu gde je nedavno i završila srednju školu. Prilikom pohađanja iste često je bila na meti vršnjačkog nasilja:

- Jesam. Baš je bio problem što se bavim ovim poslom i što sam to što jesam i što sam uglavnom bila u toj školi jedna od onih koja mnogo vodi računa o sebi i svojoj higijeni. I imala sam baš problem sa devojkama pogotovo zbog toga što je to bila medicinska škola. Stvarno sam imala jako velikih problema i zbog toga sam se prebacila na vanredno školovanje jer nisam mogla to da podnesem. Nekako kada ustanemo ujutru i odemo u školu valjda treba da se osećamo kao da smo kod kuće, ali dobro - priznala je Ema za "Telegraf".

Koliko godina ima Ema?

Neverovatno je da je Ema bila jedva punoletna kada se pojavio njen prvi spot za pesmu "Top". Tada maloletna influenserka je izvodila vreli ples sa manekenom, oskudno obučena, nakon čega je krenula salva uvreda i komentara.

Usledeli su novi spotovi, još provokativniji, ali i golišave objave na Instagramu. U intervjuu MONDU je svojevremeno otkrila da je "bila punoletna kada je spot izašao", ali i da je imala podršku roditelja.

Danas ima samo 19 godina, a u maju je "razbila" na TikToku kada je jedan od njenih videa na kojima pleše i peva na plejbek, za manje od 24 sata pregledan skoro 600.000 puta. 

Ono što mnogi ne znaju je da Ema Radujko na Tiktoku ima više od pola miliona prailaca, kao i da je počela da objavljuje klipove 2020. godine, a danas je mnogi upoređuju sa pevačicom Teodorom Džehverović i smatraju da je kopira.

Bonus video:

Ema Radujko Instagram/emaradujko

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!