Kada vam je majka jedna od najuticajnijih žena u svetu mode, razumljivo je zašto celi svet zanima kako izgledate, kakav vam je stil i slično. Ipak, Bi Šafer, ćerka Ane Vintur nikada nije želela da živi takav život, pod svetlima reflektora. 

Krila se od javnosti i pokušavala da izgradi svoj put, a njena karijera nema veze sa svetom mode. Zapravo, za sve ove godine, Bi su neretko kritikovali zbog oblačenja koje su neretko pojedini kritičari opisivali kao "razočaravajuće", "obično" i slično. 

Ipak, njeno poslednje pojavljivanje na dodeli Toni nagrada samo ih je demantovalo. Bi se na svečanosti pojavila sa suprugom i majkom, a njeno izdanje oduzimalo je dah. Ipak, naslednica direktorke "Vogue", jasno pravi razliku između crvenog tepiha, i svakodnevnog života, kada je, baš kao i svi, nosila udobne stvari u kojima se oseća slobodno. 

Bi Šafer se nakon dužeg vremena pojavila na nekom događaju sa majkom Anom.
Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia 

No, ko je Bi Šafer?

Bi je uspešna producentkinja, a radila je godinama na emisiji Late Night with Seth Meyers. 35-godišnja Bi Šafer kojoj je pravo ime Ketrin, za razliku od majke, ne želi da bude deo javnog sveta, a i retko ih možemo videti zajedno, te je njihovo pojavljivanje na dodeli Tonija pravo iznenađenje.

Inače, mediji su pre nekoliko godina pisali da je njeno bogatstvo procenjeno na 17 miliona dolara. Pored toga, Bi je u braku sa italijanskim rediteljem Frančeskom Karocinijem, a ceremonija venčanja upriličena je u italijanskom Portofinu u julu 2018. godine.

U oktobru 2021. dobili su i sina kojem su dali ime Oliver, a ponosna mama veoma često na svom Instagramu deli fotografije sa njim.

Inače, Bi i Ana su veoma bliske, a talentovana producentkinja od svoje majke nasledila je brojne navike. Kao malu ju je redovno vodila na posao kako bi videli i onu stranu njene ličnosti i upoznali njenu svakodnevicu i ljude koji je okružuju.

"Vodila sam ih sa sobom da bi iskusili i videli šta sve podrazumeva moj dan. Uvek sam pričala s njima o tome šta ja radim i upoznavala ih s ljudima s kojima sarađujem", rekla je jednom prilikom Ana Vintur navodeći da je za Bi bilo važno da vidi da žene rade jednako naporno kao i muškarci. 

Bi je jednom prilikom priznala i da je preuzela još jednu jednu strogu naviku svoje majke: "Jedina stvar koju sam nasledila od mame je da zaista volim da idem rano u krevet."

Šta je još Šafer naučila od svoje majke, modne ikone? Da nikad ne kasni, odnosno da se uvek pojavi na vreme!

Svojevremeno je u razgovoru za Teen Vogue, Ketrin otkrila kako je bilo to odrastati pod kormilom američkog Voguea, rekavši: "Veoma sam tačna, tako sam odgajana. To je bilo jako bitno".

Bi se tokom školovanja takođe bavila novinarstvom, ali nije želela da krene put mode. Sama je krčila svoj put, te je i sadašnji posao, kao i sve druge dobila isključivo sopstvenom zaslugom, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/beecarrozzini Pogledajte još fotografija ćerke Ane Vintur.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!