Lepa manekenka Mina Nedović danas se porodila i na svet donela zdravu devojčicu, kojoj su novopečeni roditelji dali ime Talia, što znači cvetanje, bujanje.

Mina je podelila objave i čestitke putem Instagram profila, ali se razumljivo još uvek nije oglasila o samom porođaju. Vest da čekaju bebu objavili su na Minin 27 rođendan.

"Zahvalna sam za sve što mi 27. godina donela, ali i nestrpljiva da provedem ostatak života sa tobom", napisala je manekenka u objavi na kojoj eksluzivno pokazuje trudnički stomak.

Nedovićeva supruga je na vreme spremila sobu za bebu, a putem svog profila, gde inače deli privatne trenutke, pokazala je kako će izgledati Talijin kutak.

Na fotografijama vidimo posebne tapete sa likovima životinja i, kako Mina ističe, najslađi krevetac za princezu, čija cena je čak 595 evra.

Krevetac za ćerku Mine i Nemanje Nedović.
Instagram 

"Nisam mogla da odolim da vam ne pokažem deo bebine sobe. A kad smo već tu, kako da vam ne pokažem najslađi krevetac koji postoji. Obožavam što je na točkiće i tako se lako pomera, uz to dodali smo baldahin, igračkice i postljinu", napisala je Mina.

Inače, mladi par se venčao 2020. godine u opštini, a u avgustu prošle godine venčali su se i u crkvi i napravili veliko slavlje na kom je Mina zablistala u minimalističkoj venčanici. Mina i Nemanja često dolaze u Srbiju, a svoju oazu mira napravili su van Beograda, na Fruškoj gori, gde imaju imanje sa luksuznom kućom.

Mina i Nemanja Nedović na venčanju.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!