Jedna od najlepših glumica Holivuda Natali Portman koju mnogi znaju po sada već kultnoj ulozi balerine u "Swan Lake" na sve načine pokušava da spasi brak sa suprugom, inače baletanom Bedžaminon Milepiedom, nakon što se saznalo za njegovu aferu sa 25-godišnjakinjom, rekli su izvori za Page Six.

Par, koji se venčao 2012, razdvojio se prošle godine, ali je uspeo da reši probleme u vezi. Sada su njihov odnos ponovo potresla otkrića da je varao.

Natali Portman
Shutterstock 

Nove fotografije iz Francuske sugerišu da je bivši baletan provodio vreme sa glamuroznom mladom klimatskom aktivistkinjom Kamilom Etjenom.

A izvor blizak paru kaže za Page SIx: "Nisu se razdvojili i pokušavaju da reše stvari. Ben čini sve što može da natera Natali da mu oprosti. On voli nju i njihovu porodicu."
"Ona je neverovatno zatvorena",dodao je izvor. "Njen najveći fokus trenutno je zaštita dece."

Natali Portman
Shutterstock 

Inače, da postoje problemi čulo se još na setu novog filma Portmanove koji je sniman prošlog novembra. Zapravo javna je tajna da su ona i Bendžamin imali problema.

A na premijeri na Filmskom festivalu u Kanu ovog meseca govorilo se da je par još uvek na tankom ledu.

Portman (41) bila je u gradu na francuskoj rivijeri tokom premijera, ali Milepieda, (45) nigde nije bilo.

Izvor blizak paru insistirao je da su u to vreme još uvek bili zajedno. U međuvremenu, par je snimljen odmah posle filmske fešte na koncertu Bijonse u Parizu 26. maja.

Natali Portman
KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tada se pojavilo više paparaco fotografija na kojima se ljube, da bi se potom zaputili na romantičnu večeru par dana kasnije.

Međutim, odmah potom pojavile su se navodi da je baletan provodio vreme i sa zgodnom aktivistkinjom.

"Početkom marta, Natali Portman otkrila je da je njen muž imao aferu sa mladom ženom", pisali su mediji tada.

Časopis je objavio slike na kojima Millipied i Etjen ulaze odvojeno u njegovu kancelariju 24. maja i izlaze u razmaku od deset minuta skoro dva sata kasnije.

Etjen, prijateljica eko superzvezde Grete Tanberg, snimila je niz kratkih filmova o životnoj sredini i napisala knjigu "Za ekološki ustanak: prevazilaženje naše kolektivne nemoći".

Navodno ju je francuski Vanity Fair proglasio za jednu od "50 Francuskinja koje su uspele u svetu 2020."

Kada je reč o Portman i Milepiedu, oni su se upoznali 2009. godine na snimanju njenog Oskarom nagrađenog baletskog filma "Black Swan" za koji je on radio koreografiju. Emocije su odmah planule, te su se verili 2010, a venčali u Kaliforniji dve godine kasnije, a tokom braka su dobili dvoje dece, te ostaje samo da se nadamo da će uspeti da prevaziđu ovaj problem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!