Od kako se razvela od Toma Brejdija, paparaci ne prestaju da prate Žizel Bundšen u stopu - pogotovo kada je u društvu nekog muškarca. I dok se šuška da se njen, sada već bivši suprug, bacio u pronalazak nove devojke, te je čak prešao i na popularnu aplikaciju za upoznavanje u Holivudu, kada je reč o manekenki, ljubavni život obavijen je velom tajne.

Tako je u nekoliko navrata uslikana sa muškarcima za koje se ispostavilo da su joj prijatelji, međutim, samo za jednog se iznova i iznova spekuliše da bi mogao biti njen novi partner. U pitanju je jiu-jitsu trener Hoakim Valente sa kojim ne trenira samo ona, već i njena deca.

Žizel Budšen bila je bliska sa svojim trenerom.
Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Oni su toliko bliski da su, odmah nakon njenog razvoda i otišli na zajednički odmor, a sada su ih paparaci ponovo uslikali zajedno, i bili su bliski kao nikad do sad. 

Slavna lepotica uživala je sa Hoakimom dok su veslali na dasci. U minijaturnom kupaćem kostimu ocrtavao se svaki deo njenog tela, a u prvom planu bio je njen minijaturni struk i izvajane noge, na čemu joj zavide mnoge žene.

Sa druge strane, ni Valente nije bio za "bacanje". Zgodni trener nije skidao pogled sa zanosne Žizel smejući se sve vreme, a izvori koji su bili na licu mesta rekli su da se "energija između njih dvoje mogla seći makazama".

Ipak, Žizel je kasnije negirala glasine o romansi s Valenteom, piše Dejli Mejl. Ona je i nedavno, u aprilskom izdanju Veniti Fera pohvalila Valentea i njegovu braću i sestre, s kojima su se upoznali dok je trenirala u njihovom jiu-jitsu klubu.

"Oni su sjajni ljudi", rekla je i dodala da je srećna što su stvorili takvu zajednicu. "Jako sam zahvalna što ih sve poznajem, jer ne samo da su pomogli meni i mojoj deci, već su postali veliki prijatelji, a posebno Hoakim", dodala je.

U pomenutom intervjuu manekenka je priznala i da su joj nagađanja javnosti o njenom razvodu bila "vrlo bolna" i insistira na tome da je oduvek želela samo "da se svi njegovi snovi ostvare".

"Slušajte, uvek sam navijala za njega, i nastavila bih zauvek da navijam za njega. Ako postoji jedna osoba kojoj želim da bude najsrećnija na svetu, to je on, verujte mi. Želim da postigne sve što želi i da osvoji sve što želi. Želim da mu se ostvare svi snovi. To je ono što želim, zaista, od srca", rekla je slavna lepotica.

Žizel Bundšen zahvalna je Hoakimu.
IWC/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Takođe, oštro poriče da njen razvod ima bilo kakve veze s Tomovom odlukom da odustane od završetka svoje karijere u NFL-a. Priznaje da je glavni razlog razvoda nakon 13 godina braka bio taj da su se jednostavno "razdvojili i shvatili da žele različite stvari".

Žizel demantuje priče da se razvela od Brejdija zbog fudbala.
Instagram 

Podsetimo, par je finalizirao razvod 28. oktobra prošle godine, a pričalo se da je okidač to što je Brejdi želeo da prekine penziju iako je sada bio red nanjega da se brine više o deci, da bi Žizel mogla da se posveti poslovnim obavezama nakon godina i godina pauze. 

Žizel Bundšen se vratila modelingu.
The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona se i ekspresno vratila modelingu nakon što je započet razvod, ali je nisu isprva dočekali pozitivni komentari. Govorilo se da je "ostarila preko noći", da "nema više telo supermodela" i slično.

Žizel Bundšen prozivaju da nema više telo supermodela.
The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, Žizel je sve brzo demantovala time što je ponovo krasila naslovnice svih mogućih modnih časopisa. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!