U toku su pripreme za večerašnje finale ovogodišnjeg takmičenja za Pesmu Evrovizije. Prve polufinalne večeri, naš predstavnik Luke Black prošao je u finale, a privukao je i veliku pažnju ljubitelja Evrovizije širom sveta. Međutim, on nije jedini izvođač koji je stekao nove obožavaoce.

22-godišnja izraelska pevačica Noa Kirel brzo je osvojila laskavu titulu najzgodnije predstavnice na Pesmi Evrovizije i privukla veliku pažnju. Uprkos mladosti, Noa je već postigla mnogo, pa nije poznata samo kao pevačica, već i kao voditeljka, glumica, tekstopisac i pevačica.

Svoju debitantsku pesmu objavila je sa 14 godina, a sa 18 je potpisala ugovor sa Atlantic Records, a 2020. godine dobila je nagradu za najboljeg izraelskog izvođača na MTV Europe Music Awards.

Međutim, lepoj i talentovanoj Noi život nije bio samo mleko i med. Još dok je bila mala beba imala je velikih zdravstvenih problema, a sa samo dva meseca dijagnostikovana joj je teška bolest bubrega.

Inače, roditelji su joj dali ime Noya, ali nakon što se razbolela, rabin je predložio da joj promene ime u Noa (što na hebrejskom znači pokret) i u šali „prorekao“ da će biti plesačica. Iako se njeno zdravlje poboljšalo, Noa ima samo jedan bubreg koji funkcioniše jer joj se drugi nikada nije razvio zbog bakterijske infekcije.

Još jedna zanimljivost o ovoj lepotici je da se pridružila izraelskoj vojsci 2020. godine i služila u vojnom bendu. Odslužila je obavezni dvogodišnji rok i časno je otpuštena 14. februara prošle godine.

Od oktobra 2021. godine je u vezi sa izraelskim modelom i glumcem Tomerom Hakoenom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!