Kada je reč o Tomu Kruzu, kako stvari stoje, čini se da je nova romansa na pomolu. Slavni glumac uslikan je na master času vozača Maksa Verstapena održanom u okviru Belike nagrade Majamija, međutim, tamo nije bio sam.

Društvo mu je pravila, ni manje, ni više, nego pevačica o kojoj se trenutno najviše priča, a koja se nedavno iz Španije preselila u Ameriku. Naravno, reč je o Šakiri, a pevačica i slavni glumac u više navrata su uhvaćeni u intimnim razgovorima, bez ikoga na balkonu.

Kruz nije skidao osmeh sa lica, a čini se da se i pevačica dobro zabavljala. Sve vreme su bili zajedno, i veselo ćaskali, a sa njima je bio i Šakirin sin Milan, kao što se moglo i videti na jednom od snimaka koji kruže mrežama.

Još uvek nije poznato jesu li se Šakira i Tom sreli slučajno ili su došli zajedno, kao ni da li ih veže prijateljski odnos ili nešto više, ali pevačicini fanovi na društvenim mrežama nisu oduševljeni ovim spojem.

"Šaki, beži od njega, on je u sekti", "Kao da joj nije dovoljno suđenje u Španiji za utaju poreza, sad hoće sebi da nakači sajentologe na vrat", "Ona može da nađe mnogo boljeg", "Kako užasan ukus za muškarce ima", "Milane, zgrabi mamu i trčite odatle", "Odmah da neko skloni ovog čoveka od Šaki"... samo je delić koji se mogao pročitati. 

Šakira i Tom Kruz se nisu odvajali.
DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, poznato je da je Tom Kruz deo Sajentološke crkve decenijama, te da svaka žena koja je imala posla sa njim, nije dobro prošla. Glumac ćerku Suri koju je dobio sa Kejti Holms nije video 10 godina, dok je usvojenu decu sina Konora i ćerku Belu okrenuo protiv bivše Nikol Kidman, koja tek u poslednje vreme sa njima ima normalan kontakt. 

Inače, Tom Kruz, pre nego što se pojavio na trkama u Majamiju, imao je bitnu ulogu i na krunisanju kralja Čarlsa. Iako se nije pojavio na ceremoniji, glumac je imao cameo pojavljivanje, odnosno emitovan je njegov snimak tokom zabavnog dela svetkovine dok je pilotirao avionom poručivši kralju: "Pilot za pilota - Vaše Veličanstvo, možete biti moj krilni vođa bilo kada!"

Zanimljivo je da se pre samo par meseci javno pričalo, o prema mišljenju mnogih, nedoličnom ponašanju Kruza na Vimbldonu kada je "pogledom skidao Kejt Midlton"

I kasnije, Kruz se trudio da se više nađe Kejt nego Vilijam tokom premijere filma "Top Gun: Maverick" 2022. u Kanu, što su mnogi negativno komenatisali. 

Tom kruz muvao je Kejt Midlton.
Dan Kitwood-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

No, daleko od toga da je slavnom glumcu ovo bio prvi put da flertuje i pokušava da zavede moćne žene. Mnogi ne znaju da je svojevremeno bilo "iskrica" i između Dajane i Toma, što je ispričao Dajanin lični kuvar.

Tom kruz pokušao je da zavede i Dajanu.
NILS JORGENSEN / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Sećam se da je princeza Dajana vodila dečake na set "Nemoguće misije" da upoznaju Toma Kruza", napisao je na Daren Mekgrejdi. "Vils i Hari su voleli pirotehniku. Ali princeza Dajana... Rekla mi je - ode još jedan sa liste Darene. Pa on je prenizak!", ispričao je.

Očigledno, razlika u visini bila je previše za princezu, s obzirom da je ona bila visoka 1.78 cm, a Kruz je visok samo 1.70 cm, iako je bilo jasno da obe strane flertuju jedno sa drugim.

Dajani je Kruz bio simpatičan, a Kruza i njegovu tadašnju suprugu Nikol Kidman upoznala je još 1992. na londonskoj premijeri filma "Far and Away", piše People. U svojoj biografiji "Dajana: Intimni portret" kraljevska biografkinja Džudi Vejd osvrnula se na ovaj događaj i istakla da je Ledi Di Kruza smatrala "izuzetno maštovitom".

Princeza je bila veoma uzbuđena zbog upoznavanja holivudske zvezde, a Daren je kasnije za Express rekao da je Dajana čak i spremila nekoliko šala da "razbije tremu". Ipak, kuvar je dodao da Nikol Kidman nije bila previše naklonjena Dajani zbog princezinog divljenja Kruzu, ali i njegove opsednutosti njom. "Ugrožavali su je njena harizma i moć", rekao je Daren.

"To objašnjava zašto je Kidman uvek odbijala uloge koje su imale veze sa Dajanom, i čak se i ljutila na najbolju prijateljicu Naomi Vots koja ih je prihvatila", dodao je. "Čak i kada se razvela od Toma, i kad je Dajana poginula, i dalje joj je bila pretnja".

Bila Dajana pretnja ili ne, Kidman i Kruz su par godina kasnije prisustvovali Dajaninoj sahrani u Vestminsterskoj opatiji 6. septembra 1997. godine.

Bonus video:

PIKE JAVNO PONIZIO ŠAKIRU! Espreso

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!