Iako su se mnogi nadali da će se Megan Markl predomisliti i ipak pojaviti na krunisanju kralja Čarlsa, to se nije dogodilo. Čak je i Hari brže-bolje nakon svečane ceremonije "pobegao" nazad u Ameriku, kako bi stigao tačno na vreme na proslavu rođendana sina Arčija. 

Mnogi su se pitali šta je vojvotkinja radila sve to vreme, a paparaci su je uslikali dan nakon krunisanja dok je planinarila sa prijateljima. U helankama i širokoj jakni sa maramom i šeširom, Markl se očigledno dobro zabavljala ne skidajući osmeh sa lica.

Međutim, mnogima nije promakao još jedan detalj - Megan koja je ionako bila mršava, sada je izgubila još kilograma, a njena figura bila je tanja nego ikada do sada. Mnogi su komentarisali da je po mršavosti nadmašila i samu Kejt Midlton, te ne čudi što se se na mrežama zaređali zabrinuti komentari.

Megan Markl uslikana je na planinarenju.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Izgleda bolesno", "Šta se desilo ovoj ženi", "Baš prigodno ponašanje dan nakon krunisanja", "Izgleda kao skitnica", "Ova žena se istopila", "Mršavija je od Kejt", "Pojela je zloba", samo je delić koji se mogao pročitati, iako su neki bili mišljenja da je do gubitka kilograma došlo i zbog stresa oko krunisanje i odnosa sa kraljevskom porodicom.

I zaista, jedan pogled na fotografije dokazuje tvrdnje ljudi da je vojvotkinja dodatno oslabila, a šta je prava istina iza ovog drastičnog mršavljenja zna samo ona, a koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram, Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia Pogledajte kako je megan izledala pre

Bonus video:

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!