Nakon što je izgubila na mučnom suđenju sa bivšim suprugom Džonijem Depom, na kojem je izrekla niz optužbi protiv nekadašnjeg partnera, Amber Herd poptuno se povukla iz javnosti.

Slavna glumica napustila je Holivud i dugo se nije znalo gde je stacionirana, sve do sada kada su je paparaci uslikali u Madridu tokom šetnje sa ćerkom.

Amber Herd je sad trenutno u Madridu.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ona je navodno dugo stanovala u iznajmljenoj kući na Majorci, da bi se sad preselila nedaleko od glavnog grada. 

"Govori španski i srećna je tamo, odgaja svoju ćerku daleko od svetla reflektora. Mislim da joj se ne žuri da se vrati na posao ili u Holivud, ali verovatno će se vratiti kad bude vreme, za pravi projekat", rekla je neimenovana glumičina prijateljica.

Podsetimo, zvezda filmskog hita "Aquaman" prodala je svoj dom u Kaliforniji u julu prošle godine za 1,1 milion dolara, što je gotovo dvostruko više od onoga što je platila za njega. Zatim je u oktobru fotografisana na plaži na Majorci s devojkom Iv Barlou.

Amber Herd se preselila sa Majorke u Madrid.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U to se vrieme pričalo da živi u iznajmljenoj kući na ostrvu. Međutim, Dejli Mejlu je rečeno da se Herd sada trajno preselila u novi dom blizu Madrida s dvogodišnjom ćerkom.

Herd se nije pojavila ni u jednom ostvarenju od "Aquamana i izgubljenog kraljevstva" 2021. kao i trilera skromnog budžeta "In The Fire" prošlog proleća. Nije poznato ni da li je još uvek s Iv Barlou u vezi, koja je ostala u Los Anđelesu.

Na Božić je Barlou je objavila esej u kojem je rekla da je "tražila optimizam na kraju godine koji joj je promenio život", što su mnogi shvatili kao objavu da se razišla s Amber.

"Danas sam se podsetila na prekrasan odlomak iz pesme Halila Džubrana o tome zašto snagu moramo obnoviti i revitalizirati u sebi, često sami", napisala je.

U međuvremenu, Dep je proveo odmor na svom ostrvu na Bahamima sa Sandrom, udovicom njegovog prijatelja Džefa Beka i njenom prijateljicom Vendi, majkom pevačice Džos Stoun.

Problematično ponašanje Amber Herd

Glumica koja je važila za jednu od najlepših u Holivudu bila je i prepoznaljiva po burnim ljubavnim odnosima zbog kojih je zaradila nadimak "žderačica muškaraca". 

Amber Herd bila je jedna od najlepših žena sveta.
Shutterstock 

Tokom suđenja sa Džonijem ispostavilo se da je ne samo tukla glumca, već ga i nakon svega terala da preko 3 meseca živi besplatno u njegovim kućama i luksuznim odmaralištima.

Amber Herd sudila se sa bivšim mužem Džonijem Depom.
Steve Helber / AFP / Profimedia 

Depov advokat priložio je sudu dokumenta koja mu je poslala nakon što su pokrenuli razvod braka. Amber mu je tražila 100.000 dolara za svog zastupnika, i ne samo to. Ukoliko joj ne dozvoli da živi besplatno u njegovim nekretninama, pretila je da će izdejstvovati zabranu prilaska, odnosno, navodno lažirati celu stvar.

Amber Herd je bila nasilna prema Džoniju Depu.
Shutterstock 

Prisvojila novac koji je trebalo da da u humanitarne svrhe

Međutim, u međuvremenu je stigla još jedna potvrda nečega o čemu se spekulisalo mesecima. Naime, glumica je svojevremeno obećala da će svih 7 miliona koje je dobila u nagodbi sa Depom tokom razvoda braka, dati za pomoć određenim ugroženim grupama ljudi i dece, međutim, kao što se već pričalo do sada, Amber novac nije uplatila sve dok o tome nije krenulo da se polemiše u medijima, a čak i tada, nije uplatila sve.

Amber Herd negirala je da je prisvojila novac.
Jim LO SCALZO / AFP / Profimedia 

Zapravo, dečijoj bolnici trebalo je da plati oko 3.5 miliona dolara, od čega je uplaćeno samo 1.3 miliona dolara. Sada se otkrilo da glumica zapravo nije ta koja je platila obećani novac, već je to uradio Ilon Mask, njen bivši dečko. Amber jeste doduše dodala sredstva, ali dosta toga je dotirao njen nekadašnji partner.

Fatalna ljubav najbogatijeg čoveka sveta

Zanimljivo je i da je Amber bila očigledno fatalna ljubav Ilona Maska s obzirom da je navodno zbog nje pukla i njegova veza sa Grajms, ali i sa bivšom Talulom Rajli. Milijarder se u 'holivudsku žderačicu muškaraca', kako su prozvali glumicu, zaljubio u vreme njenog gadnog razvoda od Depa u kojem su se bivši supružnici blatili gde su stigli.

Amber Herd je bila u vezi sa Ilonom Maskom.
Media-Mode / Splash / Profimedia 

Međusobno su se optuživali za zavisnost, fizičko i psihičko zlostavljanje i varanje, a navodno je Amber spavala s Ilonom i manekenkom Karom Delavinj u stanu koji je delila s Džonijem.

Zanimljivo je to da je Mask glumici ponudio 24/7 zaštitu od navodno 'nasilnog' holivudskog zavodnika iako postoje dokazi kako je i ona bila nasilna prema njemu.

Uništila Karu Delavinj

U isto vreme, postojali su i navodni dokazi da je sa manekenkom Karom Delavinj bila u više nego prijateljskom odnosu. 

Prema trač kolumnistkinji Džesiki Rid Kraus , Amber Herd i Kara Delevinj nisu bile samo u ljubavnoj vezi. Takođe su organizovale holivudske seks zabave u koje su bili uključeni mnogi milijarderi, tehnološki moguli i slično. Kara Delevinj navodno je bila jedna od mnogih slavnih žena s kojima je Amber spajala svoje klijente milijardere, odnosno, praktično ju je podvodila.

Kolumnistkinja nije imala konkretnijih dokaza o Karinoj umešanosti u zabave, iako postoje fotografije na kojima se nalazi slavna manekenka upravo na jednoj od žurki. Na njima je ključno bilo konzumiranje alkohola i opojnih droga, zbog čega su mnogi optužili Amber da ju je "navukla" na teške droge.

Ono što definitivno nije pomoglo njenoj situaciji jeste to što je njeno ime uvučeno u suđenje Džonija Depa protiv Amber Herd. Video iz lifta u stambenoj zgradi Amber Heard prikazuje dve glumice kako se ljube, što dokazuje da su se družile za vreme njihovog braka.

Međutim, kada je došlo do suđenja, i kada je Kara trebalo da se pojavi u ulozi svedoka svojoj, do tada bliskoj prijateljici, ona joj nije odgovarala na pozive, i svedoci kažu da se Delavinj svim silama trudila da izbegne Herd.

Bonus video:

Da li je Amber Herd išla pod nož  tiktok/doctoryoun