Od kako se razvela od Mustafe Sandala, ljubavni život Emine Jahović prava je enigma za javnost. Iako je bilo jasno da se pevačica skoncentrisana na sebe i svoju decu, kao i biznise koje je pokrenula, u poslednje vreme čini se da se sada situacija promenila. 

Sudeći po nekim objavama na mrežama stiče se utisak da slavna lepotica više nije sama, a poslednjih dana turski mediji ne prestaju da bruje o njenom novom izabraniku čiji je identitet nedavno otkriven.

Navodno je čak i praznike provela sa njim na Maldivima. Naime, kako pišu strani i domaći mediji, reč je o uglednom finansijskom savetniku, 14 godina starijem Kurtu Danijelu Santeju, koji je dugo je živeo u Švajcarskoj.

Nakon što je napustio suprugu pre dve godine vratio se u Istanbul, ima dvoje dece i veoma je poznat i uticajan u poslovnim krugovima.

Još uvek nije poznato da li je Emina upoznala Kurtovu decu, ali njen izabranik prema pisanju medija uveliko je osvojio srca pevačicinih naslednika, prenosi "Story".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!