Lepe vesti u domu najslavnije "penzionerke" Serene Vilijams. Slavna teniserka čeka drugo dete sa svojim suprugom Aleksisom Ohanianom, inače jednim od osnivača Reddita.

Da u njihovu porodicu stiže još jedna prinova, otkrila je na ovogodišnjoj Met Gali, i to na neodoljiv način. Naime, kada je davala intervju na "crvenom tepihu", Serena je Lali Entoni rekla: "Tako sam uzbuđena što je Ana Vintur pozvala nas troje na Met Galu".

Podsetimo, Serena Vilijams i Aleksis Ohanijan već imaju ćerku Aleksis Olimpiju Ohanijan (5).

Na Met Gali, teniserka je pozirala sa ogromnim osmehom pred okupljenim fotografima, ponosno pokazujući stomačić. 

Inače, Serena je ovom prilikom odabrala crnu Gucci toaletu sa dugim i providnim rukavima, dok je donji deo haljine dramatična suknja od belog šifona koja se sliva u efektni šlep. Uz to je nosila i mnogo slojeva bisera oko vrata, a ponela je i biserni aksesoar za kosu i dijamantske minđuše kuće Tiffany & Co.

I njen suprug bio je u Gucci odelu, a njihova izdanja pokupila su sve pohvale.

Bonus video:

SERENA TRENIRA SA ĆERKICOM, A VENUS SE TOPI OD MILINE: Volim vas obe previše, ako bude još malo slađe NEĆU PREŽIVETI! instagram/serenawilliams

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!