Za samo nekoliko dana, tačnije 6. maja, kralj Čarls će konačno biti krunisan, ali će to ujedno biti i trenutak kada će njegova nekadašnja ljubavnica, a sadašnja supruga Kamila Parker Bouls zvanično postati kraljica-supruga - na njenu sreću, a na žalost čak i nekih najužih članova kraljevske porodice.

Kamila Parker će uskoro postati kraljica-supruga.
Rob Welham / Camerapress / Profimedia 

Nema sumnje da se svih ovih godina i te kako radilo na tome da se Kamilin imidž popravi, i da se, na neki način, gurne pod tepih to što je bila ljubavnica Čarlsu. Međutim, čini se da nisu svi spremni da tako olako puste sramnu prošlost Boulsove "niz vodu", te da joj i dalje ne veruju iako je kraj Čarlsa sve ove godine.

Godinama se radi na tome da se Kamilin imidž popravi.
John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pored Harija, princeza Ana nikad nije krila da ne voli Kamilu i najbitnije - da joj ne veruje, a za koju je smatrala, prema rečima stručnjaka zaduženih za kraljevsku porodicu, da joj je od samog starta bio cilj da jednog dana postane kraljica.

Princeza Ana ne podnosi Kamilu.
Justin Ng / Avalon / Profimedia 

Za sve ove godine gotovo da se ne mogu naći fotografije na kojima Ana i Kamila poziraju zajedno, ali mnogi ne znaju da postoji još jedan razlog njihove netrpeljivosti - dubok i ličniji.

Koren njihovog problema seže u daleku prošlost i kako stvari stoje, Kamila ima istoriju "otimanja" tuđih muškaraca. 

Naime, u vreme kada je Čarls aktivno varao Dajanu sa bivšom devojkom Kamilom, princeza Ana zabavljala se sa Endruom Parkerom Boulsom.  

Prema biografkinji princa Čarlsa Seli Bedel Smit, Parker Bouls uplovio je u vezu sa Čarlsovom sestrom, iako se pretpostavljalo da je zato što je katolik, bio "malo verovatan kandidat za brak sa članom kraljevske porodice". Ipak, emocije su i te kako postojale. 

Međutim, onda se u sve umešala Kamila i, narodski rečeno, smuvala je Endrua. Mnogi su ostali šokirani ovom informacijom, i pitali se šta svi ti muškarci vide u Kamili, međutim, odgovora nije bilo.

Ipak, Endru i Ana ostali su prijatelji, i često se viđaju i na konjičkim trkama, a on je kasnije bio i kum princezinom najmlađem detetu, ćerki Zari. Međutim, iako su Endru i Ana ostali bliski, situacija je potpuno drugačija kada je reč o Kamili. 

Navodno je princeza bila veoma ljuta mešanjem Kamile u njen odnos, a potom i što je varala Endrua kojeg, iako nisu bili u vezi je i dalje veoma cenila.

Ana je smatrala da se Kamila udala za Parkera Boulsa samo da bi ostala bliska kraljevskoj porodici i najvažnije, Čarlsu, te je to razlog što joj nikada više nije verovala, iako poštuje izbor svog brata. 

Bonus video:

Dajana Čarls  tiktok/@royal.tc

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!