Holivudski glumac Džejmi Foks (55) nedavno je hitno hospitalizovan, a naknadno su otkriveni i pojedini detalji o njegovom zdravstvenom stanju.

On je još uvek na lečenju u bolnici, a sada je izvor blizak Džejmiju otkrio za Radar Online da su lekari morali da ga reanimiraju u jednom trenutku. Glumac ima visok krvni pritisak i stres koji je osetio pre dve nedelje kada se onesvestio veoma je uticao na njega.

Izvor je otkrio da doktori misle da Foks može biti srećan što je živ. "Džejmi je doživeo ozbiljnu medicinsku epizodu i trebala mu je hitna pomoć. Danima je bilo neizvesno i morali su da ga oživljavaju. Ima sreće što je živ“, rekao je.

„On pati od visokog krvnog pritiska za koji lekari kažu da može da izazove ugruške u mozgu koji dovode do moždanog udara. Lekari veruju da se ovo sprema već neko vreme, a da nisu brzo reagovali, Džejmi je mogao da umre", dodao je on.

Podsetimo, kada mu je pozlilo, glumac je u Atlanti sa Kameron Dijaz snimao Netfliks akcionu komediju „Back inAction“, a članovi produkcije su rekli da se na setu ponašao problematično.

Džejmiju Foks pozlilo na snimanju filma.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

„Nije bilo zabavno biti u njegovoj blizini, posebno za Kameron. Ali izgleda da je za to postojao dobar razlog", rekao je izvor.

"Srećom. Zahvaljujući brzoj akciji i dobroj nezi, on je već na putu da se oporavi. Znamo koliko je voljen i cenimo vaše molitve. Porodica traži privatnost za to vreme“, objavila je Džejmijeva ćerka Korin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!